Οι τάσεις της άνοιξης ρούχων που φέρνουν οι ιδιωτικοί κατασκευαστές ετικετών

October 4, 2022 0 Comments

10/03/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Τα εμπορικά σήματα ιδιωτικής ετικέτας προσπαθούν πάντα να είναι σε αρμονία με τις πρόσφατες τάσεις της μόδας και για το λόγο αυτό φέρνουν τις συλλογές τους που συμπληρώνουν τις επισημάνσεις του στυλ και τις τρέχουσες εποχές. Η άνοιξη είναι εδώ και οι κορυφαίες μάρκες ιδιωτικής ετικέτας είναι όλα προσανατολισμένα για να προσφέρουν τις συλλογές ενδυμάτων ισχίου και που συμβαίνουν στους ανθρώπους συνειδητοποίησης της μόδας, μέσω των ρούχων που δημιουργούνται από τους καλύτερους κόμβους κατασκευής. Καλωσορίζοντας την άνοιξη, οι ιδιωτικές μάρκες ετικετών έχουν φέρει μια μεγάλη ποικιλία από τάσεις ένδυσης, οι οποίες κυμαίνονται από την κυριαρχία των παστέλ, μέχρι την επανεμφάνιση των ρετρό polka διακεκομμένων τυπωμένων ρούχων και πολλά άλλα.

Οι τάσεις που κυριαρχούν στους διαδρόμους ενεργούν ως οι καλύτερες εμπνεύσεις για τους ιδιωτικούς κατασκευαστές ειδών ένδυσης για να προσφέρουν κάτι νέο και φρέσκο ​​στις ιδιωτικές τους ετικέτες και οι ζεστές καιρικές συνθήκες πρέπει να έχουν ανταποκριθεί σε διαφορετικές γωνίες της παγκόσμιας σκηνής είναι πολύ σαγόνι -ρίψη.

Για να σας δώσουμε μια σύντομη ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε να φτάσετε στα καταστήματα ιδιωτικών ετικετών μάρκας, εδώ είναι μερικές από τις τάσεις που επικεντρώνονται στην άνοιξη του 2019.
Επιστρέφοντας σε κουκκίδες polka
Εάν ήσασταν από την ιδέα ότι τα polka κουκκίδες είναι εξαφανισμένα, τότε πρέπει να ξανασκεφτείτε αυτό το σύντομα. Οι διαφορετικές ποικιλίες των polka κουκκίδων είναι πίσω, και ανακαλύπτονται με φρέσκια σφριγηλότητα. Από τα φραγκοστάφυλα μέχρι τα φορέματα, ακόμη και τα παντελόνια και τα σορτς έχουν ανακαινιστεί με τις polka κουκκίδες, από μικρότερα και μεγαλύτερα μεγέθη. Αυτά τα σύνολα με διάστικτο σύνολο αποπνέουν τα παιχνιδιάρικα δόντια που ταιριάζουν με την εποχή της άνοιξης όμορφα, με μια βουτιά πολλαπλών αποχρώσεων. Επιλέξτε Off Carry Tops αγροτών ή σιφόν maxi φορέματα για να πάρετε την αίσθηση του καλοκαιριού.
Το παστέλ χρωματικό σχέδιο βασιλεύει υπέρτατο
Οι μαλακότερες επιλογές χρώματος έρχονται με τη μορφή παστέλ αυτή τη σεζόν, για τις ζεστές καιρικές συνθήκες. Είναι καιρός να εγκαταλείψουμε τις φωτεινότερες και πιο σκούρες αποχρώσεις και να καταφύγουμε στα παστέλ που χτυπάνε τα ρούχα, είτε για πάρτι σε εξελιγμένα μαλακά ροζ ρόμπα, είτε το κουμπί με μέντα που μπερδεύει το γραφείο. Αυτά συμπληρώνουν πολύ τον ηλιόλουστο καιρό της άνοιξης και σας κρατούν επίσης αναπνεύσιμες και τελικά άνετα.

Διασκεδάστε με το Fringe
Το στυλ ή τα ρούχα που έρχονται με φούντες που συνδέονται με την παρουσία τους αισθάνεται στην παγκόσμια σκηνή της μόδας, επειδή είναι διασκεδαστικό και φλερτ. Είτε πρόκειται για τις επιλογές στρωμάτων, είτε για τις φούστες, τις μπότες ή τα φορέματα, έχετε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να διαλέξετε. Πρόκειται για μεγάλη περιστασιακή φθορά για την άνοιξη του 2019 που επανεισάγεται από τους πιο διάσημους ιδιωτικούς κατασκευαστές ιδιωτικών ετικετών ΗΠΑ. Λειτουργούν ως κολακευτικές λεπτομέρειες για οποιοδήποτε κομμάτι βασικής και απλής στολή.
Πηγαίνετε ασύμμετρος
Το καλοκαίρι και η άνοιξη είναι οι εποχές όταν μπορείτε να πειραματιστείτε τα περισσότερα με τα Attires σας και τις δηλώσεις στυλ. Έτσι, η δοκιμή των ασύμμετρων κομματιών για ρούχα θα ήταν απολύτως μια εξαιρετική επιλογή, την οποία μπορείτε να δείτε τις ιδιωτικές μάρκες ετικετών. Από τις κορυφές ενός ώμου, στα μεγάλα παντελόνια λινό, το μανίκι που φέρει τις κορυφές ή τις μπλούζες με ασύμμετρες Hems, αυτό το σχήμα και το στυλ προσθέτουν άκρη σε οποιαδήποτε στολή, εύκολα.
Επιστρέψτε στους διαχρονικούς ελέγχους
Μία από τις μεγάλες και ασυνήθιστες τάσεις της άνοιξης, αυτή η σεζόν είναι η επιστροφή των vintage plaids ή των επιταγών, οι οποίες είναι ως επί το πλείστον το χειμώνα κατάλληλα. Όμως, φέτος, έχουν αναδημιουργηθεί και το καλοκαίρι, με ελεγμένα γραφεία που πηγαίνουν γιλέκα, φούστες ελέγχου και άλλες επιλογές σε διαφορετικές παλέτες χρωμάτων. Φαίνονται υπέροχα με οποιαδήποτε ουδέτερη ή ενιαία χρωματιστή στολή.

Ετικέτες:
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστές ιδιωτικής ετικέτας
ιδιωτικές κατασκευαστές ένδυσης ετικετών ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *