Η συνθήκες του Factoring Weather πριν αγοράσετε ρούχα για τον πρώτο σας μαραθώνιο

September 14, 2022 0 Comments

Factoring Weather Condition πριν αγοράσετε ρούχα για τον πρώτο σας μαραθώνιο
11/07/2016, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Λένε ότι ο πρώτος μαραθώνιος είναι ο πιο σκληρός. Έτσι, ακόμη και αν προετοιμάζετε σαν Rocky Balboa πριν από το πρώτο σας μισό ή πλήρες μαραθώνιο, μην περιμένετε αυτή τη μεγάλη μέρα να είναι πιο εύκολη. Θα ιδρώσετε κουβάδες, θα αναπνέετε βαριά και ο καρδιακός παλμός σας θα αγωνιστεί.
Εκτός από την αφοσιωμένη εκπαίδευση, αυτό που φοράτε αυτή τη μέρα θα διαδραματίσει εξίσου σημαντικό ρόλο. Έτσι είναι μάλλον ζωτικής σημασίας να ξοδεύετε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα επιλέγοντας την καλύτερη φθορά του μαραθωνίου.
Παράγοντας καιρικές συνθήκες
Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά του μαραθωνίου σας φοράει είναι η κατάσταση καιρού που θα τρέξετε μέσα. Και όχι, δεν μιλάμε αποκλειστικά για τις εποχές- “Γεια σου είναι χειμώνας? Θα φορέσω ένα σακάκι και παντελόνι “ή” είναι το καλοκαίρι. θα φορέσει γιλέκο και σύντομο. ”
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Όπως και η ώρα της ημέρας, το τρέξιμο θα ξεκινήσει και θα τελειώσει. Η πρόβλεψη της θερμοκρασίας της ημέρας τρέχουσας, συνθήκες (καθαρή, συννεφιασμένη ή βροχή), ταχύτητα ανέμου (όχι, μέτρια ή βαριά).
Επίσης, εξετάστε την ένταση του μαραθωνίου υψηλής ή χαμηλής. Εάν πρόκειται να είναι σύντομη ή μακροπρόθεσμα.

Η επιλογή του τύπου και της ποικιλίας μαραθωνίου φοράει με βάση τις συνθήκες λειτουργίας
Οι παραγωγοί ρούχων μαραθωνίου προσφέρουν πολλούς προσαρμοσμένους τύπους και ποικιλίες για να ταιριάζουν με την ατομική κατάσταση λειτουργίας. Χρησιμοποιούν ανάλογα τα υλικά υφασμάτων και τις μεθόδους παραγωγής που είναι καλά έμπειροι για την αντιμετώπιση διαφορετικής θερμοκρασίας, τύπου ανέμου και έντασης λειτουργίας. Όπως και αν είναι μια καυτή μέρα ή βροχή, το DRI-τοποθετημένο spandex που κατασκευάζεται κορυφαία και κάτω θα έκανε πολύ καλύτερα δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν την υγρασία πολύ καλά? Εάν είναι μέτρια χιονισμένο, το Poly Pollend είναι μια καλύτερη επιλογή.
Επιπλέον, η γνώση για την ακριβή πρόβλεψη της τρέχουσας ημέρας σας δίνει επίσης το περιθώριο για να επιλέξετε τα είδη ένδυσης ανάλογα. Όπως και αν θα χρειαστείτε ένα καπάκι, καπάκι χειμερινής περιόδου, επιπλέον σακάκι ή γάντια ή όχι. Οι κορυφαίοι χονδρέμποροι και οι πωλητές προσφέρουν κάθε στοιχείο κάτω από το ίδιο.
Επίσης, εάν είστε ένας μικρός ιδιοκτήτης της εταιρείας ένδυσης, κάπως η ίδια καθοδήγηση πηγαίνει και σε εσάς. Κατανοήστε την κατάσταση του καιρού πριν από κάθε μεγάλο μαραθώνιο και επιλέξτε το χονδρικό μαραθώνιο που τρέχει μπλουζάκια και παντελόνια κατάλληλα. Επικοινωνήστε με έναν καλό παραγωγό σήμερα.
Ετικέτες:
Ρούχα μαραθωνίου
Κατασκευαστές ρούχων μαραθωνίου
χονδρέμποροι ρούχων μαραθωνίου
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
Χονδρικό μαραθώνιο που τρέχει πουκάμισα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *