Βελτιώστε το καφενείο σας με προσαρμοσμένα ρούχα από έναν παραγωγό ιδιωτικής ετικέτας

August 29, 2022 0 Comments

ενισχύστε το καφενείο σας με προσαρμοσμένα ρούχα από έναν κατασκευαστή ιδιωτικής ετικέτας
18/02/2016, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, η σκηνή της μόδας έχει προκαλέσει απεριόριστες επιλογές προωθητικής ένδυσης όσον αφορά τα νεότερα και μοντέρνα σχέδια προσαρμογής για να επιλέξουν, ενισχύοντας την εταιρεία κάποιου σε νέα ύψη. Χάρη στους παραγωγούς ιδιωτικής ετικέτας πρώτης κατηγορίας για την εξαιρετικά δημιουργική επάρκεια και την εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών τους για να αναβαθμίσουν απίστευτες συλλογές προσαρμοσμένων ντυμένων μεμονωμένων απαιτήσεων και προτιμήσεων.

Εάν έχετε ανοίξει πρόσφατα ένα πολυτελές καφενείο στον τελευταίο όροφο, αλλά μπερδεμένος για το πώς να το διαφημίσετε σωστά χωρίς την επένδυση τσέπης, τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα από τα προσαρμοσμένα ρούχα. Θα σας καλύψουμε με τις ακόλουθες ιδέες για να επιλέξετε αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ για να έρθετε σε επαφή με μια φημισμένη ιδιωτική εταιρεία παραγωγών ειδών ένδυσης USA:
1. Peppy-Funky Foodie Prints
Η πρόσφατη τάση στην τεχνολογία εξάχνωσης έδωσε τη θέση του στη νέα φάσμα των μοτίβων και των εκτυπώσεων που πρέπει να παρέχονται στα ρούχα. Αυτό περιλαμβάνει μοτίβα και εικόνες τροφίμων, ποτών, ποτών και ερήμων. Με το πολύ αναγκαίο αποτέλεσμα 3-D, αυτές οι εικόνες είναι ανάγλυφο σε δυναμικούς συνδυασμούς χρωμάτων, αντανακλώντας την αγάπη για τα τρόφιμα. Τα σχέδια μπορεί να είναι κέτσαπ, τυρί, είδη γρήγορου φαγητού, παγωτά, κέικ, πλακίδια, μπύρες, καφέδες και πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, εάν οι υπάλληλοί σας εισέλθουν σε tees με αυτά τα πρότυπα, η οπτική έκκληση θα είναι σίγουρα αξιοσημείωτη για τους θεατές.

2. Χρώματα και πολύ περισσότερα χρώματα
Τα χρώματα που αποφασίζετε να εκτοξεύσετε τα tees θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τη σύνδεση με τα τρόφιμα και την όρεξη. Οι αποχρώσεις που σχετίζονται με είδη διατροφής όπως πράσινα, καφέ, λευκά, κόκκινα και άλλα θα έπρεπε να πάρουν ένα κατάλληλο μέρος. Επιλέξτε μεμονωμένα χρώματα ή μπλοκαρίσματα σε αντίθεση, με την κατάλληλη ανάγλυφη λογότυπο και καφετέρια ή ετικέτα σε ελκυστικό σχεδιασμό και γραμματοσειρά για γρήγορη αποδοχή από τους επισκέπτες.
3. Πνευματικά αποσπάσματα και μία επένδυση
Η πρόσφατη τάση των tees με πιασάρικα και αστεία αποσπάσματα και μηνύματα αρπάζει μεγάλη προσοχή στην παγκόσμια σκηνή της μόδας. Γιατί να μην επιλέξετε αυτήν την ιδέα για να προωθήσετε το καφενείο σας; Σκεφτείτε τα πνευματώδη, τα μηνύματα και τα αποσπάσματα στο καφενείο σας, την ιστορία πίσω από αυτό, ή γράφετε για τους λάτρεις των τροφίμων και των τροφίμων με αιχμή της προσφυγής και προετοιμασίας, για το Supreme Flair και το Verve, έτσι ώστε οι επισκέπτες να συνδεθούν με Το καφενείο σας και οι αποχρώσεις του καλά. Κατά την ενημέρωση των σχεδιαστών σας σχετικά με αυτό, εγγυάται ότι του ζητά να προσθέσει μοντέρνες γραμματοσειρές και χρώματα, οι οποίες συγχρονίζουν καλά με το θέμα της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να μην υπάρχει διαφορά.

Έτσι, ανάμεσα στους κορυφαίους και υψηλού επιπέδου παραγωγούς ιδεών ιδιωτικών ετικετών που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι, περάστε από το καλύτερο για να ξεκινήσετε την επιχείρηση Cafe, μέσα από τα εξωφρενικά δημοφιλή προσαρμοσμένα ρούχα σε σχέδια και στυλ που διασκορπίζουν το σαγόνι για απίστευτη ποιότητα και αντίκτυπο.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ιδιωτικών ενδυμάτων ετικέτας
Κατασκευαστής ρούχων ιδιωτικής ετικέτας
Ιδιωτικός παραγωγός ένδυσης ετικετών ΗΠΑ
Κατασκευαστές ιδιωτικής ετικέτας

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *