Πόσο συνήθως θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε μια μάσκα προσώπου;

April 28, 2023 0 Comments

Οι μάσκες προσώπου είναι φανταστικοί τρόποι για να διατηρήσετε το δέρμα σας φρέσκο, ομαλό και επίσης εύκαμπτο και λαμπερό. Εκτός από το καθεστώς φροντίδας του δέρματός σας, θα έπρεπε επίσης να χρησιμοποιείτε αυτές τις μάσκες ξανά και ξανά για να δώσετε στο δέρμα σας μια ώθηση. Αν και η χρήση μάσκες είναι μια καλή ιδέα, υπάρχουν ορισμένες οδηγίες εδάφους όταν αφορά τη χρήση μάσκες προσώπου. Μπορούμε να σκεφτούμε ότι η χρήση πολλών προσώπων σε μια στιγμή μπορεί να είναι μια καλή ιδέα, αλλά αντ ‘αυτού μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Θα σας δώσουμε μια κατανομή του τρόπου και πότε πρέπει να εφαρμοστεί κάθε μία από τις μάσκες.
Εάν χρησιμοποιείτε απολεπισμένους:
Οι απολεπισμένοι εργάζονται για να αφαιρέσουν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Εάν χρησιμοποιείτε τα απολεπιστικά στο δέρμα σας τακτικά, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση μάσκες προσώπου κάθε μέρα. Αντ ‘αυτού θα πρέπει να επιλέξετε εβδομαδιαίες μάσκες προσώπου. Ανάλογα με το τρίψιμο του προσώπου, μπορείτε να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα προσώπου μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Σημειώστε ότι οι τρίβει και οι μάσκες του προσώπου σε πολύ συχνό διάστημα μπορούν πραγματικά να κάνουν το δέρμα σας πολύ ξηρό και μπορεί να καταλήξει να προκαλέσει σπασίματα!

[Διαβάστε επίσης: απολεπισμένοι για κάθε τύπο δέρματος]
Πηγή: Η χαλάρωση του kneskoskin.comif είναι αυτό που θέλετε:
Το καλό πράγμα για αυτές τις μάσκες είναι ότι όχι μόνο βελτιώνουν τη συνολική εμφάνιση του δέρματός σας και σας δίνουν ένα λαμπερό δέρμα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για χαλάρωση. Είναι πολύ θεραπευτικά και όταν είναι εγχυμένα με ζωτικά έλαια όπως λάδι λεβάντας, δεντρολίβανο και μέντα, η μάσκα προσώπου μπορεί να είναι μια άμεση ανακουφιστική. Μπορεί να χαλαρώσει το μυαλό και το πνεύμα σας και ταυτόχρονα να σας ευλογεί με φανταστικό δέρμα.
Πηγή: spa.answers.com [SC: MediaD]

Εάν θέλετε κάτι για καθημερινό καθεστώς:
Εάν έχετε τη διάθεση για κάποιο πακέτο προσώπου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, θα πρέπει να επιλέξετε ένα που δεν έχει πάρα πολλά σοβαρά συστατικά. Η μάσκα προσώπου που υπονοείται για καθημερινή χρήση εγγυάται ότι όλοι οι πόροι σας είναι ανοιχτοί και τα προϊόντα όπως η κρέμα προσώπου, ο ορός κλπ. Που εφαρμόζετε καθημερινά θα απορροφηθούν πολύ καλύτερα από το δέρμα. Επίσης, η χρήση αυτών των μάσκες προσώπου θα εγγυηθεί ότι το δέρμα σας είναι ονωμένο και ενυδατωμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
[Διαβάστε επίσης: Πώς να σφίξετε φυσικά το δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό]

Πηγή: popsugar-assets.com Εάν θέλετε κάτι να ξεδιπλώσει τους πόρους σας:
Λοιπόν, αυτό είναι ένα πρόβλημα που υποφέρουν πολλές γυναίκες από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα. Με το ποσό της βρωμιάς και της ρύπανσης στο περιβάλλον, είναι προφανές ότι όλοι οι πόροι σας είναι φραγμένοι και ξεσπάνε πολύ πιο συχνά. Αυτό είναι όπου οι μάσκες μπορούν να έρθουν σε πολύ βολικό. Υπάρχουν μερικές μάσκες που απορροφούν όλο το λάδι από το δέρμα και αφαιρέστε τη βρωμιά που συσσωρεύονται στο δέρμα. Εκτός από αυτό, εάν δεν επιλέγετε τρίβει, αυτές οι μάσκες βοηθούν στην απομάκρυνση όλου του νεκρού δέρματος που συσσωρεύεται. Η χρήση μάσκες προσώπου σε τακτά χρονικά διαστήματα θα εγγυηθεί ότι όλοι οι πόροι σας παραμένουν πολύ καθαροί και έχετε πραγματικά ένα καθαρό και καθαρό δέρμα!
[Διαβάστε επίσης: Πώς να αποφύγετε τους φραγμένους πόρους]

Πηγή: BeautiesCabinet.comDetoxing όλες αυτές τις τοξίνες μακριά:
Η αποτοξίνωση δεν είναι μόνο για το σώμα που γνωρίζετε. Όλο το μακιγιάζ που εφαρμόζετε συχνά στο πρόσωπό σας μαζί με τη σκόνη και τη ρύπανση που αντιμετωπίζει το δέρμα σας κάθε μέρα είναι αρκετή για να σας κάνει να γυρίσετε γρηγορότερα. Ο καθαρισμός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εγγυηθεί ότι το δέρμα σας δεν μεγαλώνει σύντομα. Οι καλύτερες μάσκες θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε όλο τον πηλό και τη βρωμιά και να αφαιρέσετε τυχόν τέτοιες ακαθαρσίες που μπορεί να οδηγήσουν το δέρμα σας να ξεσπάσει. Επίσης, η τακτική χρήση αυτών των μάσλων θα εγγυηθεί ότι δεν έχετε πάρα πολλούς ορατές πόρους.
[Επίσης, διαβάστε: Μάσκα καθαρισμού αρώματος]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *