Πώς να στυλ το βασικό κοκαλιάρικο τζιν ή γκέτες;

September 16, 2022 0 Comments

Πώς να στυλ το βασικό κοκαλιάρικο τζιν ή γκέτες;
12/05/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έχετε μερικά συμβατικά κομμάτια στα οποία γυρίζετε όταν επιλέγετε ένα κοκαλιάρικο ή γκέι σύνολο. Λοιπόν, αν ψάχνετε για φρέσκες ιδέες στολή, υπάρχει ένα smattering των βασικών καθημερινών αντικειμένων που η ομάδα άψογα με τόσο κοκαλιάρικα τζιν όσο και γκέτες.
Εάν θέλετε να γίνετε κατασκευαστές ιδιωτικών ειδών ένδυσης ετικετών, διαβάστε για να μάθετε για τα κομμάτια ενδυμάτων τάσης που οι γυναίκες αγαπούν να στυλ με το κοκαλιάρικο-φθηνό τους.

Λασπώδης
Ένα slouchy blazer φέρνει μια σύγχρονη συστροφή σε γκέτες και ένα γραφικό μπλουζάκι. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το ντύσιμο για επίσημη συνάντηση, ή απλά για την προσθήκη ενός εξελιγμένου ατμόσφαιρα σε ένα άλλο στολή υπογραφής στυλ δρόμου.
Ζακέτα
Συντονιστικά σετ ζακέτα είναι τείνουν σκληρά καλύτερα τώρα και μπορείτε να το συνεργαστείτε άψογα με οτιδήποτε, Black Geggings συμπεριλαμβανομένης. Μπορείτε να επιλέξετε τα περικομμένα ζακέτες με το Ruched Hemline για τη δημιουργία ενός κλασικού στυλ της δεκαετίας του ’90.

Κόμπος
Κρατήστε το περιστασιακό αλλά εκπληκτικό με ένα κουτσομπολιό και ένα υψηλό-waisted μαύρες γκέτες. Μια λευκή μπλούζα με κόμπους είναι εύκολη και προς τα εμπρός με αυτά τα μαύρα skinnies αναμονής. Ωστόσο, αν σας αρέσει να παίζετε με χρώματα, τότε χαλαρώστε την άσπρη κορυφή για μια τροπική ροζ και πορτοκαλί κόμπωση με πράσινες λεπτομέρειες εφαρμογής.
Δερμάτινο μπουφάν
Δεν είναι μυστικό ότι ένα δερμάτινο σακάκι προσθέτει μια συστροφή στο κέντρο της πόλης σε οποιοδήποτε σύνολο, συμπεριλαμβανομένου ενός με τις γκέτες του Turtleneck και του Split-Hem. Φέρτε την υφή σε μια μαύρη κοκαλιάρικη εμφάνιση με ένα δερμάτινο σακάκι. Ή μπορείτε να πάτε όλο το δερμάτινο καιρό και να κολλήσετε σε γκέτες μήκους αστραγάλου με δερμάτινα πλαϊνά πάνελ.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης που αναζητούν υποστήριξη της εταιρείας σχετικά με το πώς να φτιάξετε τη δική σας μάρκα ρούχων μπορούν να έρθουν σε επαφή με έναν από τους δημοφιλούς παρόχους ένδυσης στις ΗΠΑ. Περιηγηθείτε μέσα από την συνεχώς αναπτυσσόμενη συλλογή ειδών ένδυσης και επιλέξτε τα κομμάτια για τις ανάγκες χύδην. Αφήστε ένα ταχυδρομείο στην ομάδα βοήθειας που δηλώνει τις απαιτήσεις σας για το ίδιο.

Ετικέτες:
μάρκα ρούχων
γραμμή ένδυσης
Πώς να φτιάξετε τη δική σας μάρκα ρούχων
Κάντε τη δική σας μάρκα ρούχων
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστές ιδιωτικής ετικέτας
Παραγωγοί ιδιωτικής ετικέτας Canada Canada
Ιδιωτικοί παραγωγοί ένδυσης ετικετών στη Νορβηγία
Ιδιωτικοί παραγωγοί ένδυσης ετικετών στις ΗΠΑ
ιδιωτικοί παραγωγοί ένδυσης ετικετών ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *