Χωρίς νήμα Δυσκολία στυλ δημητριακών δημητριακών

June 30, 2022 0 Comments

Πρόκληση στυλ δημητριακών δημητριακών
Φαίνεται ότι το threadless έχει τις καλύτερες προκλήσεις, διεγείροντας τη δημιουργικότητα του καθενός με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Αυτή τη φορά, η καινοτόμος άσκηση επικεντρώνεται στο πρωινό των πρωταθλητών – δημητριακά. Στο στυλ του κουτιού δημητριακών είναι πολύ πιο ακριβές.
Ήρθε η ώρα να οραματιστείτε το κουτί των νέων σας με τους προτιμώμενους ήρωές σας, τους εμπνευσμένους χαρακτήρες σας ή τον κορυφαίο συνδυασμό σοκολάτας για το πρώτο πράγμα που βλέπετε το πρωί, στο τραπέζι.
Όταν πιστεύω ότι το στυλ των δημητριακών ως τσίμπημα πουκάμισα εκτύπωσε, πιστεύω αστείο ποπ mash-up από ποπ ήρωες, όπως κωμικούς χαρακτήρες, πρωταγωνιστές τηλεόρασης/ταινίας, μασκότ και, φυσικά, ασυνήθιστα βραβεία!
Θα σπάσουν οι σχεδιαστές στη δυσκολία από αυτό το καλούπι; Εάν είστε σχεδιαστής καθώς και μια πρωτότυπη ιδέα να ενώσει αυτή τη δυσκολία καθώς και να κερδίσετε:
$ 1.000 μετρητά

$ 500 Κωδικός δώρου χωρίς νήματα

Επιπλέον, όποιος είναι τυπωμένος (συμπεριλαμβανομένου του νικητή του μεγάλου βραβείου) θα πάρει μέχρι και $ 7 σε κάθε μπλουζάκι του στυλ του που προσφέρονται στο Threadless.com!

Αυτός ο θόρυβος τόσο διασκέδαση όσο και κερδοφόρος, οπότε υποβάλετε ένα στυλ τώρα, ή μέχρι τις 27 Μαΐου 2016 στις 23:59:59 ΗΠΑ/Κεντρική.
Εδώ είναι η λίγη πρόταση όσο και τώρα. Είναι περίεργο το γεγονός ότι, με εξαίρεση τις υποβολές Forst 3-4, τα υπόλοιπα είναι ωστόσο τυχαίες εκτυπώσεις, που δεν μπορούσα να δω σε ένα κουτί δημητριακών; Τι νομίζετε;

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *