Οι καλύτερες ιδέες για την άνοιξη για την ενημερωμένη εμφάνιση 2021!

November 5, 2022 0 Comments

Οι καλύτερες ιδέες για την άνοιξη για την ενημερωμένη εμφάνιση 2021!
03/02/2021, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global

Η άνοιξη είναι σχεδόν εδώ, και ποιος από εμάς δεν αρχίζει να σχεδιάζει ρούχα μόλις οι μέρες αρχίσουν να γίνονται λίγο περισσότερο; Φέτος, οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα λαχτάρα ελαφρύτερα υφάσματα, μαλακότερα χρώματα και γενικά οτιδήποτε άλλο από τα μεγάλα πουλόβερ από μαλλί και τα φουσκωτά παλτά. Λόγω των απαιτήσεων για το ίδιο, ένας από τους δημοφιλείς γυναικείους πωλητές χονδρικής πώλησης ρούχων έχει καταλήξει σε ένα συγκρότημα που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά. Ως εκ τούτου, διαβάστε στο παρακάτω blog για πολύ περισσότερες τέτοιες ιδέες στυλ για την εαρινή περίοδο!
Floral φόρεμα
Το Floral είναι κολακευτικό και απλά μια φλερτ, η νέα καλλιέργεια των φορέματα της Spring είναι τόσο όμορφη όσο ένα χαριτωμένο μπουκέτο. Είτε αναζητάτε ένα νέο φόρεμα για δουλειά ή Σαββατοκύριακο, θα θέλαμε να προτείνουμε ένα floral tie-front στυλ. Τα λουλούδια είναι απλά τα καλύτερα για την εποχή και το μέτωπο της γραβάτας υπογραμμίζεται με πολύ ευχάριστο τρόπο. Αυτό είναι το είδος της παράδοσης floral που ελπίζουμε.
Κορυφογραμμή
Αν σας αρέσει να λικνίζετε πολύ πιο θηλυκά στυλ σε θερμότερο καιρό, έτσι είμαστε απίστευτα σε κομμάτια που διαθέτουν μερικές βόμβες. Και ευτυχώς, οι κορυφές με λεπτομέρειες είναι ιδανικές στην τάση αυτή την άνοιξη. Μια κορυφή αυτό το όμορφο είναι καλύτερο για να ντύσετε μερικά τζιν με αναξιοπαθούντα, και επίσης παίζει πολύ ωραία με μια girly floral φούστα. Προσθέστε τα αγαπημένα σας σανδάλια και πηγαίνετε.
Φούστα denim lilac
Υπάρχει κάποια σκιά πολύ περισσότερη άνοιξη από την πιο παράξενη σκιά του μωβ, επίσης γνωστή ως Lilac; Δεν το πιστεύαμε. Εάν είστε λαχτάρα μερικά από αυτά από την άνοιξη σκιά, γιατί να μην το δοκιμάσετε σε ένα σακάκι denim; Στη συνέχεια, προχωρήστε και συνδυάστε το με τα πάντα, από μαύρα τζιν και ένα ριγέ μπλουζάκι σε ένα gingham sundress και espadrilles, και αισθανθείτε oh-spring-y κάθε μέρα.

Παστέλ σακάκι
Ξέρεις τι, έχοντας ένα τάμο-δεξιά σακάκι σε οποιαδήποτε εποχή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεπεράσουμε μια μεγάλη ποικιλία από εμφάνιση, από το ντύσιμο ένα μπλουζάκι και τζιν για να ρίξει πάνω από ένα φόρεμα φόρεμα τη νύχτα. Ευτυχώς για το ντουλάπι σας, οι παστέλ Blazers σε όλες τις αποχρώσεις είναι κάτι που θα δείτε πολλά, και το ένα κομμάτι του που μπορεί πραγματικά να αναμειγνύει την εμφάνιση της άνοιξης. Αγαπάμε ένα αρκετά ανοιχτό κίτρινο, αλλά αναζητήστε μια παστέλ σκιά που αγαπάτε.

Επικοινωνήστε με έναν από τους δημοφιλείς κατασκευαστές ενδυμάτων και χονδρικών τσάντας. Ο πωλητής έχει επιμελήσει μια κλασική συλλογή από ενημερωμένο κατάλογο ειδών ένδυσης που δημιουργείται ιδιαίτερα για να ασχοληθεί με το στυλ των σύγχρονων εραστών της μόδας. Τοποθετήστε την αγορά σας το συντομότερο δυνατόν για να λάβετε δροσερές εκπτώσεις στα προϊόντα!

Έκδοση ήχου: Οι καλύτερες ιδέες Spring Out για την ενημερωμένη εμφάνιση 2021!

Κατεύθυνση:

Ετικέτες:
Backpack Makers USA
Bag Maker USA
Bag Makers Australia
Οι κατασκευαστές τσάντας στη Βόρεια Αμερική
Οι κατασκευαστές τσάντας στην Ισπανία
Οι κατασκευαστές τσάντας ΗΠΑ
Δερμάτινες τσάντες Αυστραλία
Χονδρικό κατασκευαστές τσάντας στα ΗΑΕ
Χονδρικά τσάντες ΗΠΑ
Χονδρικό συν μέγεθος γυναικείων ρούχων
Χονδρική γυναίκα ρούχα στη Βόρεια Αμερική
Χονδρικό γυναικείο μπουτίκ ρούχα στην Αγγλία
Χονδρική γυναικεία ρούχα στην Ουάσινγκτον
Χονδρική γυναίκα πωλητές ρούχων στα ΗΑΕ
Χονδρική γυναικεία ρούχα μόδας στην Αυστραλία
Γυναίκες Χονδρικό ρούχα στην Καλιφόρνια
Διανομείς γυναικείων ενδυμάτων στη Νέα Υόρκη
Γυναικεία κατασκευαστές ρούχων στο Νιου Τζέρσεϋ
Γυναικεία ρούχα χονδρικής πώλησης στην Αριζόνα
Γυναικεία χονδρική ρούχα μπουτίκ προμηθευτή στη Γαλλία
Γυναικεία χονδρικά είδη διανομέων ρούχων στο Τέξας
Γυναικεία χονδρική ένδυση στη Γεωργία

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *