Κρίκετ ρούχα για τις ερασιτεχνικές ομάδες- Εγγυημένος Οδηγός Getting

July 30, 2022 0 Comments

Κρίκετ για τις ερασιτεχνικές ομάδες- Εγγυημένος Οδηγός
06/07/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Η αναγνώριση του κρίκετ έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ των υψηλών σχολών και των κολεγίων. Πολύ περισσότερο και πολύ περισσότεροι νέοι συρρέουν σε αυτό το άθλημα. Αυτό ισχύει ακόμη και στις ΗΠΑ, η οποία πάντα κυριαρχείται από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Αυτή η μετατόπιση της τάσης σε αυτό το άθλημα δημιούργησε ένα χώρο ευκαιρίας για τις υπηρεσίες μικρών ειδών ένδυσης για να αξιοποιήσουν τους μεγάλους (και λιγότερο απαιτητικούς) ερασιτέχνες παίκτες κρίκετ με χονδρικά ρούχα. Και το γεγονός ότι οι κορυφαίοι κατασκευαστές ειδών ένδυσης κρίκετ εξυπηρετούν ήδη αυτούς τους νεότερους παίκτες με τον ιδανικό είδος χονδρικής, τραπεζικής σε αυτή την ακμάζουσα θέση γίνεται ακόμη πολύ πιο εύκολη για τις επιχειρήσεις.

Αγοράζοντας κρίκετ φοράει για την τοπική ερασιτεχνική ομάδα κρίκετ- μια μικρή μετατόπιση της στρατηγικής
Φυσικά, κάθε παίκτης κρίκετ- επαγγελματικός, πρώτης τάξης ή ερασιτεχνικός- θέλει η Premium Quality να φοράει την υψηλή άνεση και την αναπνοή, η οποία στη συνέχεια συμπληρώνει τη συνολική τους απόδοση. Αλλά πόσο προϋπολογισμός πρόκειται να διαθέσει σε αυτές τις στολές κρίκετ διαφέρει ευρέως. Ενώ οι επαγγελματίες δεν έχουν-όπως το «ανώτατο όριο του προϋπολογισμού» και συνήθως επιλέγουν τα καλύτερα δυνατά φανέλες και τα παντελόνια, οι πόροι είναι κάπως περιορισμένοι για τις ομάδες κρίκετ γυμνασίου και κολλεγίων.

Οι ερασιτεχνικές ομάδες κρίκετ μπορεί να μην δαπανούν (και πιθανώς- όχι) να ξοδεύουν τόσο πολύ στις στολές τους όσο οι επαγγελματίες. Και αυτό είναι κάτι που οι αγοραστές χύδην πρέπει να έχουν κατά νου όταν παίρνουν τη χονδρική τους. Διατηρήστε την ποιότητα υψηλή. Διατηρήστε την τιμή χαμηλή.

Μια άλλη περιοχή όπου διαφέρουν αυτές οι δύο βάσεις καταναλωτών είναι “αυτό που αγοράζουν;” Ενώ οι επαγγελματικές ομάδες θα αγοράζουν ένα στρογγυλό εργαλείο που θα περιλάμβανε πολλούς τύπους φανέλων (πλήρη μανίκια, μικρά μανίκια), γιλέκα και σακάκια (για πρακτικές συνεδρίες), παντελόνια, σορτς και άλλα. Η ερασιτεχνική ομάδα μπορεί να μην έχει αυτό το μεγάλο μέρος του ελιγμού.

Alanic Global · Κρίκετ ρούχα για τις ερασιτεχνικές ομάδες- Εγγυημένος Οδηγός

Οι ομάδες κρίκετ γυμνασίου και κολλεγίων κανονικά κολλούν με τα συμβατικά αντικείμενα των συμβατικών προσαρμοσμένων ποικιλιών. Οι φανέλες με μισά μανίκια με παντελόνια υψηλής απόδοσης είναι πολύ πιο απαιτημένα. Επομένως, είναι πιθανό μια καλή ιδέα για τις υπηρεσίες μικρών ειδών ένδυσης να αποφεύγουν τα στοιχεία που δεν απαιτούνται από αυτή τη βάση των καταναλωτών. Μια βασική συλλογή χονδρικής συλλογής για αυτές τις ερασιτεχνικές ομάδες κρίκετ είναι πολύ φιλική προς το κεφάλαιο και οικονομικά-sane επιλογή.

Αυτές είναι οι δύο κρίσιμες πτυχές που πρέπει να λάβουν υπόψη οι υπηρεσίες μικρών ειδών ένδυσης κατά τη λήψη χονδρικής αν προσπαθούν να στοχεύσουν τις τοπικές ομάδες του γυμνασίου και του κολλεγίου. Η κλήση ενός καλού προμηθευτή θα διευκόλυνε επιπλέον τη διαδικασία λήψης, δεδομένου ότι αυτοί οι πωλητές ένδυσης κρίκετ γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις αυτής της αυξανόμενης καταναλωτικής βάσης.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ρούχων κρίκετ
Κρίκετ ενδυμάτων ΗΠΑ ΗΠΑ
Προμηθευτές ειδών ένδυσης κρίκετ
Προμηθευτές ρούχων κρίκετ ΗΠΑ
Κρίκετ ρούχα ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *