Εκπληκτικά μικρά μαύρα φορέματα από celebs, εμπνέοντας τους ιδιωτικούς κατασκευαστές ενδυμάτων ετικέτας

September 18, 2022 0 Comments

εντυπωσιακά μικρά μαύρα φορέματα από celebs, εμπνέοντας τους ιδιωτικούς κατασκευαστές ενδυμάτων ετικέτας
13/04/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Κάποιος δεν χρειάζεται μια επιπλέον προσπάθεια για να στυλ επάνω, όταν είναι το μικρό μαύρο φόρεμα που φοριέται. Το μικρό μαύρο φόρεμα ήταν πάντα το βασικό ντουλάπι για τις γυναίκες, και όταν αφορά τα celebs, έχουν πάντα ταυτιστεί φορώντας τους στα πάρτι εκτός οθόνης, ή τα κόκκινα χαλιά στην οθόνη. Συνειδητοποιώντας τη τρέλα για τα φορέματα διατριβής, τα ιδιωτικά εμπορικά σήματα έχουν ζητήσει από τους κορυφαίους ιδιωτικούς κατασκευαστές ειδών ένδυσης για να δημιουργήσουν τα διαφορετικά μικρά μαύρα φορέματα, λαμβάνοντας συνθήματα από τα celebs.

Τα celebs έχουν εμπνεύσει τις ιδιωτικές μάρκες ετικετών για να αποκτήσουν τα μικρά μαύρα φορέματα που παράγονται σε ένα μείγμα ειδικών περικοπών, στυλ και σχεδίων, για να βελτιώσουν τις συλλογές ντουλάπας των μοντέρνων γυναικών. Ένα ασταθές και εντυπωσιακό μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να προσθέσει φινέτσα στο πηλίκο στυλ σας και να σας μετατρέψει στο μαγευτικό diva.

Εδώ είναι μερικές από τις μικρές εμφανίσεις του μαύρου φόρεμα των celebs.
Gigi Hadid
Φορούσε ένα βασικό μικρό μαύρο φόρεμα, χωρίς καμία λαμπερή υφή διακοσμήσεων. Για να βελτιώσει την απλότητα σε κάτι κομψό, τυλίγει το φόρεμα με μπότες υψηλού μηρού και δερμάτινα σακάκια, που συνεργάστηκαν με γκέτες. Οι ιδιωτικοί κατασκευαστές ετικετών κατασκευάζουν τα βασικά μικρά μαύρα φορέματα, έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να τους στρώσουν με γοητεία και κομψή στάση.

Tessa Thompson
Η τάση της φθοράς σε αντίθεση και διαφορετικά υφάσματα σε μια στολή είναι μια τρέλα σήμερα, και τα μικρά μαύρα φορέματα μπορούν επίσης να παρουσιάσουν αυτό. Έτσι, η έκκληση περπάτησε ένα κόκκινο χαλί σε ένα μικρό μαύρο φόρεμα από τούλι και δέρμα, φτιάχνοντας κάτι πολύ μακριά από τη σκηνή της μόδας. Αυτό έχει εμπνεύσει τις εταιρείες ιδιωτικής ετικέτας να γεμίσουν τα αποθέματά τους με τα μικρά μαύρα φορέματα από δύο ή πολύ πιο διαφορετικά υφάσματα.
Ζωή Σαλντάνα
Ο νεότερος τρόπος για να δείξει το δέρμα επαληθεύτηκε από αυτό το celeb, ο οποίος με σιγουριά έσφιξε ένα πολύ modish μικρό μαύρο φόρεμα. Το εμπορικό μικροσκοπικό φόρεμα με βαθιά βυθισμένη λαιμόκοψη, και η off Carry Cut είναι πολύ μαγευτική και οι χονδρέμποροι ιδιωτικών ετικετών εισάγουν αυτά για να γοητεύσουν τις γυναίκες που αγαπούν να δείχνουν κομψά το δέρμα.
Άλεξ Τσεγκ
Το μικροσκοπικό μαύρο φόρεμά της με ένα κολακευμένο λευκό αντίθετο στυλ που προστέθηκε στη θηλυκή φαντασία. Πρόκειται για ένα ρετρό στυλ και ταιριάζει στις γυναίκες σήμερα που αγαπούν να πάρουν την αναδρομή των vintage Fashion Quotients. Έτσι, ακόμη και οι κατασκευαστές, και οι ιδιωτικοί σχεδιαστές ετικετών τους παίρνουν επίσης σε διαφορετικά μέλη στυλ.

Κέιτ Γουίνσλετ
Το απόλυτο κλασικό βλέμμα που δείχνει η Kate σε Fit και Flare Black Tiny Dress Won Hearts. Αυτό είναι ένα κοινό και συμβατικό σχέδιο, και οι γυναίκες αγαπούν απολύτως αυτό. Για το λόγο αυτό, οι μάρκες ιδιωτικών ετικετών γεμίζουν το απόθεμα Rick με αυτό το σχέδιο σε επιλογές ευθυγράμμισης.
Kiernan Shipka
Το μαύρο μαύρο φόρεμα με μακριά μανίκια με πλέγματα λευκής εμφάνισης και pep, και αντανακλά μια πολύ εντυπωσιακή και ειδική στάση στυλ σε μαύρα φορέματα. Έτσι, είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή στυλ, μπορεί κανείς να βρει φορέματα όπως αυτό στο Medley of Ranges στα καταστήματα μάρκας ιδιωτικών ετικετών, κατασκευασμένα από τους ιδιωτικούς κόμβους χονδρικής.
Τζένιφερ Λόρενς
Φαινόταν κομψό στο καθαρό μαύρο φόρεμα, με κατάλληλα τοποθετημένες κεντημένες πολύχρωμες φυτικές εκτυπώσεις. Όντας ένα από τα ενδιαφέροντα σύνολα που έχει εγχυθεί πολύχρωμα υλικά, ένα φόρεμα όπως αυτό μπορεί να είναι η επόμενη επιλογή ντουλάπας, την οποία μπορείτε να φτάσετε στα φημισμένα καταστήματα ιδιωτικών ετικετών.

Έτσι, την επόμενη φορά που ονειρεύεστε να κατέχετε ένα μικρό μαύρο φόρεμα όπως τα celebs, εξαρτάται από τους κορυφαίους κατασκευαστές ιδεών ετικετών και γλιστρήστε στα καταστήματα ιδιωτικών ετικετών.

Ετικέτες:
ιδιωτική ετικέτα
Κατασκευαστές ιδιωτικών ενδυμάτων ετικέτας
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
ιδιωτικές κατασκευαστές ένδυσης ετικετών ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *