Τα πεδία λεβάντας της Προβηγκίας + όλα όσα χρειάζεστε για διακοπές Σαββατοκύριακου

May 31, 2022 0 Comments

φόρεμα: Αυτο -πορτρέτο | Σαντάλια: Μέσω της SPIGA | Καπέλο: Janessa Leone

< >

Μην ξεχάσετε να δείτε τη σημερινή άλλη θέση που αποτελείται από τις 30 κορυφαίες επιλογές μου για την πώληση επετείου της Nordstrom που ανοίγει στο κοινό σήμερα !!

Μέσα από τη συνεχή αναταραχή των συναντήσεων και των προθεσμιών, είναι εύκολο να χαθεί στο εργατικό ανακατεύθυνση. Η διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας εργασίας/ζωής είναι πολύ απολύτως το ισχυρό μου κοστούμι, (μου είπαν) είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας για να μείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας (καθώς και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους κρίσιμους ανθρώπους της ζωής σας … γεια, Μαμά!). Ενώ μέρος του ταξιδιού μας στη Γαλλία ήταν για δουλειά, πλούσιος και κατάφερα να αποσυνδέσουμε και να χαλαρώσουμε λίγο, ξοδεύοντας μια από τις πολλές αξέχαστες μέρες μας στα εκπληκτικά πεδία λεβάντας της Προβηγκίας. Μετά την οδήγηση του Luberon με πεδία μωβ μέχρι το μάτι που μπορεί να δει, σταματήσαμε σε μια μικρή τοπική αγορά για διατάξεις (και κρασί!) Και φτάσαμε στο βουνό στη μικροσκοπική πόλη Sault όπου βρήκαμε το καλύτερο πάρκο με θέα σε μια εξαιρετική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Ήταν σίγουρα μια εμπειρία που θα θυμόμαστε πολύ.

Είτε είστε επικεφαλής σε έναν ειδικό προορισμό είτε απλά ανυπομονούμε για μια παραμονή στη γειτονιά σας, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να επαναφορτίσετε. Ελέγξτε μερικά από τα αγαπημένα μου καλούδια παρακάτω για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επόμενη απόδραση του Σαββατοκύριακου:

Σαββατοκύριακο διακοπές για την ίδια:

Προηγούμενο αντικείμενο

1 από 25

Επόμενο αντικείμενο

Σαββατοκύριακο διακοπές για αυτόν:

Προηγούμενο αντικείμενο1 από 15

Επόμενο αντικείμενο

Μην ξεχάσετε να δείτε τη σημερινή άλλη θέση που αποτελείται από τις 30 κορυφαίες επιλογές μου για την πώληση επετείου της Nordstrom που ανοίγει στο κοινό σήμερα !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *