Διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε παλτά puffer τώρα

January 8, 2023 0 Comments

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε παλτά puffer τώρα χωρίς να κοιτάξετε έξω από το στυλ ή frumpy. Τα παλτά Puffer είναι ένα από τα πιο ταξινομημένα μετά από παλτά αυτή τη σεζόν. Δεν προορίζονται μόνο για ψυχρές θερμοκρασίες ή για τη ζεστασιά που παρέχουν. Μπορεί επίσης να φορεθεί ως δήλωση μόδας και αξεσουάρ στο βλέμμα σας, διατηρώντας παράλληλα το σκοπό της.
Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι παλτών. Έχετε το περικομμένο παλτό που φορούσαμε προηγουμένως με joggers εδώ. Αυτοί οι τύποι παλμών puffer δεν είναι συντριπτικοί και είναι καταπληκτικοί για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να είναι σκεπτικοί να το προσθέσουν στο βλέμμα τους. Το περικομμένο puffer πηγαίνει καλά με περιστασιακά και πιο χαλαρά ρούχα.
Κατάστημα περικοπή παλτά

< >

Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Ένας άλλος τύπος παλτό που αξίζει να έχει είναι η έκδοση MIDI όπως φαίνεται στο βλέμμα μου με το φόρεμα πουλόβερ. Τα Puffers Midi πάνε καλά με ντυμένα ρούχα και προσφέρουν περισσότερη ζεστή προστασία όταν φορούν ένα φόρεμα. Αυτό το μεσαίο puffer μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε και από οποιοδήποτε άτομο. Το μήκος σας κρατά ζεστό ενώ συγχαρώ τα ρούχα σας. Μου αρέσει να φοράω φορέματα το χειμώνα. Ναι, ξέρω ότι ο καιρός έξω είναι ακόμα τρομακτικός, αλλά είμαι ένας από εκείνους που θα θέσουν σε κίνδυνο τη μόδα μου, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία, ως εκ τούτου η αγάπη μου για τα παλτά του midi puffer.
Αγοράστε παλτά midi puffer

< >

Ναι, τα παλτά puffer μπορεί να είναι κομψά και υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε ένα παλτό puffer τώρα. Αυτά τα παλτά puffer μπορούν να αντέξουν ταυτόχρονα διατηρώντας το στυλ μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να φορέσετε παλτά. Εδώ είναι 3 διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φορέσετε το παλτό puffer σήμερα:
Διαφορετικοί τρόποι για να φορέσω παλτά puffer nowpair με φόρεμα πουλόβερ: Το πουλόβερ φόρεμα είναι το go-to μου για μετάβαση χειμερινής άνοιξης. Παρομοίως, συνδυάστε το με μπότες και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το παλτό midi όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Συνδέστε το jogger ή το παντελόνι: Προηγουμένως φορούσα αυτό το παλτό καμουφλάζ καλλιέργειας με joggers. Με τη σύζευξη της εκτύπωσης ή των τολμηρών χρωματισμένων παλτών που θα joggers, θα αυξήσει την περιστασιακή αίσθηση της εμφάνισης.

3. Συνδέστε τα ρούχα του γυμναστηρίου σας και τα ρούχα Athleisure: Είτε το παλτό MIDI είτε το Crop Puffer, μπορείτε να το συνδυάσετε πάνω από την εργασία σας, τα ρούχα Athleisure για μια σπορ έκκληση.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Το κομψό ντύσιμο που χρειάζεστε τώρα

Συναρπαστικές τάσεις μόδας για να κοιτάξουμε έξω το 2022

Πώς να ντυθείτε για χειμερινή ημερομηνία τώρα

Αποκτήστε αυτά τα φθηνά κομμάτια άνοιξης τώρα

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *