Ινδικά στυλ χέννα – ξεδιπλώνονται βαθύτερες σημασίες και σημαντικές σημασίες

October 19, 2022 0 Comments

ινδικές νύφες έχουν διακοσμήσει τα χέρια τους με χέννα εδώ και δεκαετίες. Ιστορικά, η χέννα με τις ιδιότητες ψύξης, χρησιμοποιήθηκε στα χέρια καθώς και στα πόδια στο σώμα του. Ο υπέροχος αποχρωματισμός που έφυγε στο δέρμα μετά την εφαρμογή του οδήγησε στη μέθοδο της δημιουργίας στυλ με αυτό στα χέρια και στα πόδια. Με τα χρόνια, τα ινδικά στυλ Henna έχουν προχωρήσει καθώς και έχουν καταλήξει να είναι πολύ πιο περίπλοκα. Κάθε στυλ έχει μια συγκεκριμένη ένδειξη που συνδέεται με αυτό, καθώς και η κατανόηση αυτών των σημείων θα ρίξει ένα εντελώς νέο φως στη συνάφεια της τέχνης της Henna.
Ας δούμε κάποια ινδικά στυλ χέννα καθώς και να κατανοήσουμε τις έννοιές τους.

Σχέδια λουλουδιών Henna από τα πιο σημαντικά σχέδια, τα λουλούδια συμβολίζουν την ευτυχία καθώς και την ευτυχία. Είναι κάθε είδους ερώτηση τότε ότι χρησιμοποιούνται συνήθως για γάμους καθώς και για άλλους εορτασμούς; Ακριβώς εδώ είναι μερικά αρκετά σχέδια λουλουδιών. Αυτά τα βασικά ινδικά στυλ Mehendi προσαρμόζονται κυρίως από τους αρχάριους καθώς και από εκείνους που θέλουν να μεθθούν, καθώς και να ανακαλύψουν τον Mehendi να καταλήξουν να είναι επαγγελματίας.
Πηγή: ilovemehandi.tv [επίσης διαβάστε: Karva Chauth Mehndi Design]
Τα Budsbuds της Henna χρησιμοποιούνται για να συμβολίσουν την αρχή μιας νέας ζωής. Μπορούν επίσης να ερμηνευθούν ως υποδεικνύοντας τη γονιμότητα καθώς και τη χαρά. Ενώ τα ανθισμένα λουλούδια είναι η ευνοημένη επιλογή για τους περισσότερους, οι μπουμπούκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημιουργικά για να φέρουν μια νέα διάσταση σε ένα σχέδιο. Τα μοτίβα Henna σε μπουμπούκια εμφανίζονται κανονικά στις παλάμες των νεοεισερχόμενων νύφων ή των μητέρων σύντομα.

[SC: MediaD]
Η Henna Lotus σχεδιάζει τη λωρίδα σημαίνει μια μυριάδα αρετών – δημιουργικότητα, χάρη, αισθησιασμό, ομορφιά, θηλυκότητα, καθώς και καθαρότητα. Ο Lotus δηλώνεται επίσης ότι αντιπροσωπεύει την αφύπνιση της ψυχής κάποιου.

Πηγή: sheclick.comhenna peacock designsanother εξέχοντα στυλ που σίγουρα θα βρείτε είναι το peacock mehendi design. Το παγώνι είναι ένα υπέροχο πουλί που φαίνεται εξαιρετικό όταν αγκαλιάζεται ως σχεδιασμός χέννας. Εκτός από το ότι δεν αποτελεί έκπληξη, η έκκληση είναι αυτό που σημαίνει ένα παγώνι. Αυτά τα ινδικά στυλ Mehndi για γάμους είναι πολύ δημοφιλή.
Πηγή: LetsCreatecrafts.comhenna Πουλιά Σχέδια από τα παγώνια, πολλά άλλα πουλιά, όπως τα παπαγάλοι, καθώς και τα σπουργίτια, είναι επίσης μάλλον προεξέχοντα καθώς και ενσωματώνονται σε σχέδια henna. Τα πουλιά συμβολίζουν είτε την ευελιξία είτε θεωρούνται ως αγγελιοφόροι μεταξύ του ουρανού καθώς και της γης.

Πηγή: Facepaintnh.comhenna Τα σχέδια ψαριών αυτά τα στυλ χέννα διαμορφώνονται σαφώς σαν μάτια, τα ψάρια χρησιμοποιούνται για να αντιπροσωπεύουν τα μάτια μιας γυναίκας. Ενώ δεν είναι τόσο τυπικά όσο τα παγώνια ή τα λουλούδια, τα ψάρια έχουν το δικό τους μοναδικό συμβολικό χαρακτηριστικό.
Πηγή: Οι πεταλούδες sheinfashion.comhenna καθώς και οι πεταλούδες που συμβολίζουν τη βελτίωση καθώς και τις αλλαγές, οι λιβελλούλες συνδέονται με την αναγέννηση. Με τα εξελιγμένα φτερά τους καθώς και τα σχήματα, οι πεταλούδες καθώς και οι λιβελλούλες παρέχουν μια αιθέρια αίσθηση.

Πηγή: Το Hennamoon.comHenna Water Designswater αντιπροσωπεύεται κανονικά ως μοτίβο κυματισμών. Ακριβώς όπως ένα ποτάμι ή ρεύμα συνεχίζει να ρέει, η ζωή είναι μια σταθερή σειρά τροποποίησης καθώς και συναισθήματα. Το νερό μπορεί επίσης να υποδεικνύει καθαρισμό.
Πηγή: RippleEffectsweddings.comHenna Reptile DesignSreptiles δεν αποτελούν μέρος των βασικών σχεδίων Henna. Μετά από όλα, καμία νύφη δεν θα ήθελε να λειτουργήσει ένα φίδι ή μια σαύρα στα χέρια ή τα πόδια της. Ωστόσο, έχουν εξαιρετική συνάφεια καθώς και χρησιμοποιούνται για να κοινοποιήσουν μια ισχυρή ένδειξη ως αναζητητές διαφωτισμού.
Πηγή: Hennamoon.comhenna Mandala Σχεδιάζει το λεξικό ορίζει το mandala ως μια κυκλική φιγούρα που αντιπροσωπεύει τον κόσμο στον ινδουιστικό και τον βουδιστικό συμβολισμό. Ως σχεδιασμός χέννας, το mandala αντιπροσωπεύει το σύμπαν. Το κυκλικό σχήμα του οπτικά, το έκανε πολύ αγαπημένο μεταξύ των καλλιτεχνών Mehndi.
Πηγή: pinimg.comsignicance της χέννας που χρησιμοποιείται στο σώμα σας partapart από τα στυλ που έχουν ορισμένες έννοιες, ποια μέρος του σώματος έχετε το στυλ σε επίσης έχει σημασία. Για παράδειγμα, έχοντας ένα στυλ henna στα χέρια / παλάμες σας συμβολίζει μια χρήση από εσάς στον κόσμο. Ένα στυλ χέννας στο πίσω μέρος του χεριού σας συμβολίζει την προστασία. Έτσι μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα στυλ που έχει ισχυρές υψηλές ιδιότητες που συνδέονται με αυτό. Τα πόδια είναι το μοναδικό μας σημείο να έρχονται σε επαφή με τη Γη, οπότε ό, τι στυλ που παίρνετε πρέπει να στοχεύει στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ του σώματός σας καθώς και της γης.
Ενώ η Henna κατέληξε να είναι μια τέχνη καθώς και να υπάρχουν νέα στυλ που έρχονται κάθε μέρα, υπάρχει κάποια μυστικιστική και μεγάλη συνήθεια που συνδέονται με αυτή τη μορφή τέχνης. Έτσι, την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα σχέδιο χέννας, κάντε κάποια ερευνητική μελέτη για να ανακαλύψετε τη σημασία του σχεδιασμού, καθώς και εσείς μπορεί να σας συγκλονιστεί από αυτό που αποκαλύπτετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *