Μπορείτε να φορέσετε δέρμα στο γραφείο;

September 20, 2022 0 Comments

Πιθανότατα όχι αυτό το βλέμμα…
Αναγνώστες, ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με τη χρήση του δέρματος στο γραφείο σε αυτήν την ημέρα καθώς και στην ηλικία; Υπάρχει ένας τόνος δερμάτινων φούστες, καθώς και παντελόνι έξω (τόσο faux όσο και πραγματικό) στα καταστήματα αυτή τη στιγμή – για να μην δηλώσουν τίποτα από τα faux δερμάτινα γκέτες που έχουν περάσει σε περίπου 5 χρόνια σε αυτό το σημείο! – Ας συζητήσουμε λοιπόν.
Εδώ είναι κάτι που δεν συζητήσαμε στο Eons: Είτε μπορείτε να φορέσετε δέρμα στο γραφείο. Μιλήσαμε τελευταία για τη χρήση δερμάτινων φούστες στο γραφείο το 2011 (!), Καθώς και για τη χρήση δερμάτινων μπουφάν για να εργαστείτε το 2020, οπότε είναι σίγουρα μια στιγμή. καθώς και, όπως υπάρχουν. Δερμάτινες και faux-δερμάτινες προσφορές διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, φαίνεται σαν μια μεγάλη στιγμή για να συζητήσουμε.
Μερικές από τις επιλογές από το NAS, μόνο για να εστιάσουν τη συζήτηση:

Εικόνα παραπάνω (όλα τα faux δέρμα): blazer / παντελόνι / μολύβι φούστα / ευρύχωρα παντελόνια / φόρεμα

(Προσωπικά, πιστεύω ότι η φούστα μολυβιών είναι αξιολάτρευτη, ωστόσο, για το πλαίσιο μου 5’4 θα ήταν ένας εφιάλτης, ίσως να έχω παραγγείλει τα μικρότερα παντελόνια από τον Vince Camuto σε μία από τις παραγγελίες μου, ωστόσο δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.)
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Σκέψεις για τη χρήση του δέρματος στο γραφείο
Εκτός από τα παπούτσια, τις ζώνες, καθώς και τις τσάντες, τα δερμάτινα ενδύματα εξακολουθούν να αισθάνονται λίγο περιθώρια, τουλάχιστον για τα συμβατικά γραφεία. Πιστεύω ότι το δερμάτινο σακάκι moto ή ξεχωριστό έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια (και πάλι, λατρεύω αυτό το tiktok από τον κυβερνήτη του Μίτσιγκαν που δείχνει όλα τα σακάκια της), ωστόσο θα εξακολουθώ να δηλώνω ότι είναι μια κατάσταση του γραφείου σας.
Τα δερμάτινα ρούχα που παρουσιάζονται παραπάνω προσθέτουν στη συζήτηση από το μυαλό μου, μερικά από αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να φορέσετε για να εργαστείτε – ειδικά το φόρεμα καθώς και το blazer – αλλά … καταλαβαίνετε το γραφείο σας! (Το φούστα με μπείλα και μολύβι ταιριάζει πραγματικά, ώστε να μπορείτε να φορέσετε μια ολόκληρη faux δερμάτινη εφαρμογή αν θέλετε.) Το φόρεμα, που χρησιμοποιείται εντελώς ξεδιπλώνεται σαν σακάκι ή topper μπορεί να είναι αποδεκτό, ωστόσο θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το στυλ. (Δεν είμαι επίσης οπαδός της κατασκευής με συναρμολόγηση, ωστόσο, εγώ είμαι εγώ.) Ωστόσο, μπορούμε να θέσουμε έναν κανόνα σε αυτό, ή είναι ένα “γνωρίζετε αν το βλέπετε” τύπος κατάστασης;
Όσον αφορά τις δερμάτινες φούστες, εδώ έπρεπε να το δηλώσω για πολύ καιρό-είμαι πραγματικά έκπληκτος ότι ήμουν τόσο ενθουσιώδης για τις δερμάτινες φούστες για να δουλέψω, ωστόσο εξακολουθώ να συμφωνώ με αυτό-καθώς και από τότε που παίζω με τόνο σε τόνο Οι δομές είναι τόσο μεγάλες τώρα, μπορώ να δω δερμάτινες φούστες ή παντελόνια που φαίνονται γυαλισμένα από αυτή την άποψη.

Εδώ είναι το $ .02 μου: Το δέρμα, όπως η εκτύπωση των ζώων, μπορεί να είναι λίγο άγρια-ωστόσο, όπως και η εκτύπωση των ζώων είναι μια κλασική, καθώς και μια καλά τοποθετημένη, υψηλής ποιότητας δερμάτινη φούστα σε παραδοσιακό σχήμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια για να Έλα. Φανταστείτε μια ενδυμασία που παίζει με δομές – ένα corduroy ή ένα blazer tweed, ίσως μια μεταξωτή κορυφή, καθώς και τότε αντλίες σουέτ – που μπορεί να είναι φανταστικό για το γραφείο, καθώς και η δερμάτινη φούστα μπορεί να είναι ακριβώς το σωστό άγγιγμα του “rocker chic “Για να σηκώσω πραγματικά το ντύσιμο. Πιστεύω ότι το στυλ είναι το κλειδί, όμως – και οι δύο θέλετε να αποτρέψετε την εμφάνιση σαν κάποιος από τη δεκαετία του ’80 (ας πούμε, αναμειγνύοντας τα μαύρα ψάρια καθώς και τα μεγάλα τακούνια πλατφόρμας με μια κορυφή εκτύπωσης λεοπάρδαλης) εκτός από κάποιον που απλά σκοτώνει χρόνο στο The Γραφείο μέχρι το πλοίο σας Rockstar είναι διαθέσιμο, καθώς και να ξεκινήσετε την παγκόσμια περιοδεία σας. Θα ήθελα επίσης να δηλώσω ότι η υψηλή ποιότητα είναι το κλειδί εδώ – αν πρόκειται να πάτε για μια δερμάτινη φούστα, πηγαίνετε για ένα πραγματικό δέρμα (όχι πλέγμα) που έχει ολοκληρωθεί καλά καθώς και θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου.
Είναι τα faux δερμάτινα γκέτες επιχείρηση casual;
Οι προτιμώμενες δερμάτινες γκέτες spanx faux…
Οι αναγνώστες είχαν αρκετές συνομιλίες σχετικά με το αν τα faux δερμάτινα γκέτες είναι κατάλληλα σε επιχειρηματικά γραφεία. Πιστεύω ότι έρχεται κάτω από την κατανόηση των συμβουλών του γραφείου σας, με μια δόση να τους φοράτε με διαφορετικό τρόπο για να εργαστείτε έναντι του Σαββατοκύριακου. Για παράδειγμα: Θα πήγαινα με μια μακρά κορυφή σίγουρα, καθώς και την κορυφή με ένα από τα πολλά μακρά ζακέτες που είναι έξω αυτή τη στιγμή. Πιθανότατα θα πιστεύω για ένα επίπεδη lor loafer, ή μια χαμηλή τακούνια εκκίνηση ή τακούνια.

Αναγνώστες, ποιες είναι οι σκέψεις σας; Μπορείτε να φορέσετε δέρμα στο γραφείο; Είναι τα faux δερμάτινα γκέτες επιχείρηση casual;
{Σχετικά: Ο τελικός οδηγός για τις επιχειρήσεις που είναι χαλαροί για τις γυναίκες}
Εικόνα αποθεμάτων μέσω stencil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *