Ποιο είναι το είδος των σορτς που μπορούν να φορούν αυτό το καλοκαίρι

August 2, 2022 0 Comments

Ποιο είναι το είδος των σορτς που μπορούν να φορούν αυτό το καλοκαίρι
25/02/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Τα σορτς δεν ήταν απλώς μια σωστή μορφή στολή για το Dapper Lad. Αν και πολλά από αυτά έχουν επανάσταση τις τελευταίες δεκαετίες, και μεγάλο μέρος του πρώτου κόσμου είναι σύμμαχοι με την προετοιμασία της κοινωνίας που έχει φέρει πίσω καλοκαιρινά σορτς, όχι μόνο σε τακτική φθορά, αλλά ακόμη και να τα ομαδοποιήσει με ένα κατάλληλο κουμπί-κάτω T-shirt για το χώρο εργασίας στους καλοκαιρινούς μήνες. Παρά το γεγονός ότι έχουν πολλούς κριτικούς πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ποτέ η κατάλληλη στιγμή για τους άνδρες να φορούν σορτς δημοσίως, το γεγονός είναι ότι η σκέψη των αθλητικών σορτς τους καλοκαιρινούς μήνες όχι μόνο διέλυσε τον τρόπο του σε συμβατικό τρόπο, αλλά πολυάριθμες προετοιμασίες και Η κουλτούρα Dandies παίρνει αυτή την τρέλα από την παραλία και έξω από το τένις.

Ποιο είναι το είδος των σορτς που διατίθενται από τους κατασκευαστές χονδρικών ενδυμάτων:
Σορτς με μανσέτες/στροφές
Τα έξυπνα σορτς θα έρθουν μερικές φορές με μανσέτες ή στροφές που μπορεί να είναι μια καλή λεπτομέρεια όταν αθλητικά σορτς.

Καρό σορτς
Συνήθως κατασκευασμένα από madras, αναπτύσσονται υφαντά σορτς που έχουν γίνει συρραπτικά στην προετοιμασία της κουλτούρας.
Δερμάτινα σορτς
Σε όλο τον κόσμο, πολλά πράγματα που το Lederhosen είναι ένα κοινό είδος σορτς στη Γερμανία, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει πολύ από την αλήθεια. Είναι αθλητικές μόνο σε μέρη της Βαυαρίας και του Μονάχου κατά τη διάρκεια του Oktoberfest στο Μόναχο. Ή αλλιώς, δεν θα πάρετε κανέναν σε σεβασμό γερμανικού άνδρα αθλητισμού αυτά τα δερμάτινα σορτς σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Σορτς ποδηλασίας
Κατασκευασμένο για να μειώσει το chaffing ενώ οδηγεί ένα ποδήλατο, αυτά είναι μακρά spandex, σχηματίζοντας σορτς με ένα ένθετο στην περιοχή που έρχεται σε επαφή με τις σέλες. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητη για τακτικές βόλτες με ποδήλατο, σίγουρα τους θέλετε για εκτεταμένες περιηγήσεις. Εκτός αυτού, μην τα βάζετε για οτιδήποτε άλλο.
Σορτς με τσιντό
Μόνο μια περικοπή της έκδοσης του φημισμένου παντελονιού Twill Khaki ή Chinos, έγιναν αρχικά για χρήση από τον στρατό των ΗΠΑ ενώ υπηρετούσαν στο εξωτερικό στις Φιλιππίνες. Εάν κάνετε ένα διάλειμμα στις Φιλιππίνες, αν κατοικήσετε σε μια παρόμοια κλιματική περιοχή, τα σορτς Chino είναι μια καταπληκτική επιλογή για περιστασιακή φθορά, αν δεν κολλήσετε από το Long Chinos.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι πωλητές που θέλουν να συμπεριλάβουν προσαρμοσμένα ρούχα χονδρικής, είτε πρόκειται για σορτς, πουκάμισα, είτε για οποιοδήποτε άλλο κομμάτι ρούχων στο κατάστημά τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με έναν από τους δημοφιλείς κατασκευαστές. Πηγαίνετε μέσα από τη ουσιαστική συλλογή τους, επιλέξτε τα απαιτούμενα κομμάτια και δηλώστε την απαίτησή σας, η ομάδα υποστήριξης θα σας βοηθήσει με τα υπόλοιπα.

Ετικέτες:
Προσαρμοσμένα χονδρικά ρούχα
Κατασκευαστές σορτς ανδρών
Άνδρες σορτς ΗΠΑ
ανδρικά σορτς χονδρικής
Κατασκευαστές χονδρικών ενδυμάτων

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *