Εκπληκτικές ζωγραφιές ακουαρέλας από τη Mary J.

August 31, 2022 0 Comments

Mary Jones – Αξιοσημείωτες ζωγραφιές ακουαρέλας

Η Mary Jones, επίσης γνωστή ως στεφανιαία, είναι καλλιτέχνης που σκόνταψα στον Etsy. Το πάθος που βάζει σε αυτό το ζωγραφιές ακουαρέλας είναι εκπληκτικό. Η δουλειά της είναι γεμάτη από αιχμάλωτες λεπτομέρειες, χρωματισμένες σε μια μοναδική παλέτα. Ακόμη και οι λεπτές λεπτομέρειες έχουν αρκετά μαλακά άκρα που δείχνουν τι καλή τεχνική έχει. Κάθε ζωγραφική έχει τη δική του ιστορία που εκφράζεται σε τέχνη ακουαρέλας.
Η έμπνευσή της προέρχεται από την αγάπη για τη φύση. Μπορείτε να δείτε ότι η δουλειά της δημιουργεί μια ειρηνική ατμόσφαιρα που μοιάζει με αυτή που δημιουργείται από ένα ζεστό καλοκαίρι. Ενώ μια ζωγραφική μπορεί να φαίνεται να είναι απλά splotches και blobs, όταν ανεβαίνετε σε αυτό κοντά, τα σχέδια είναι όμορφα από μόνα τους, γεμάτα χρώμα, ένταση, κορεσμό και υφή. Οι πίνακές της είναι η γκαλερί ποιότητα Giclee εκτυπώνει σε φυσικό λευκό, ματ, 100% βαμβάκι, οξύ και επένδυση εντελώς ελεύθερο αρχειακό χαρτί χρησιμοποιώντας επαγγελματίες εκτυπωτές Epson Pro και υψηλής ποιότητας μελάνια με 80 χρόνια εγγύησης. Κάθε εκτύπωση είναι προσαρμοσμένη με το χέρι με το χέρι και γίνεται μετά την αγορά του, με λευκά σύνορα για πλαισίωση. Οι πίνακες περιλαμβάνουν μια σειρά μεγεθών από χαρτί A2 έως A5.
Με την πρώτη σας αγορά θα λάβετε ειδικά * Σας ευχαριστούμε * Κωδικός κουπονιού έκπτωσης για 15% έκπτωση! Ακόμη περισσότερο, μπορείτε να αγοράσετε 2 εκτυπώσεις και να πάρετε 1 δωρεάν. Κάθε εκτύπωση κοστίζει 15 δολάρια και αποστέλλει παγκοσμίως.
Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες για να πάτε στο Etsy και να αγοράσετε τους πίνακές της!

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *