Καλλιτέχνης της εβδομάδας -#1 Dan Mumford καθώς και “The Heretic” – η γραμμή των ενδυμάτων του

October 25, 2022 0 Comments

Πιστεύω ότι, για τους τοξικομανείς, ο Dan Mumford δεν χρειάζεται απολύτως καμία παρουσίαση, λόγω της δημοτικότητάς του μεταξύ των μουσικών εμπορευμάτων τέχνης, Ιδιαίτερα σε σχέδια μπλουζάκια μπάντα. Αλλά, εκτός από αυτά, μπορεί να υπάρχουν μερικοί από εσάς που μπορεί να χρησιμοποιείτε την τέχνη του χωρίς να το καταλάβετε. Ας τον καταλάβουμε λίγο, καθώς και να εκπλαγείτε με την τελευταία του απολύτως εκπληκτική συνειδητοποίηση: Mumford Garments Line.
Ο γραφικός καλλιτέχνης Dan Mumford Dan Mumford είναι ένας ελεύθερος εικονογράφος καθώς και ένα screenprinter από το Λονδίνο, ο οποίος έχει συμβάλει σοβαρά στα καλύτερα έργα τέχνης για σχέδια μπάντες μπλουζάκια. Έκανε ένα θεμέλιο στην τέχνη, καθώς και το στυλ που συμμορφώθηκε με ένα τρίο πτυχίο στην εικόνα, καθώς και τώρα είναι ένας εικονογράφος πλήρους απασχόλησης καθώς και ο εκτυπωτής οθόνης.
Το γραφικό Artisthe βοήθησε τους καλλιτέχνες όπως “The Black Dahlia Murder”, “Devil χρησιμοποιεί Prada”, “Bleeding μέσω”, “Gallows”, “Φέρτε μου τον ορίζοντα” καθώς και πολλούς άλλους. Εκτός από την συνεργασία με τον Mumford τους έχει πάρει καλύτερα στους οπαδούς τους. Δεδομένου ότι το Mumford έχει δημιουργήσει τέτοια εκπληκτικά έργα τέχνης, μπορεί να σας δελεαστεί για να φορέσετε αυτά τα μπάντες μπλουζάκια χωρίς να μου αρέσουν πραγματικά τα ίδια τα συγκροτήματα.
Ο Vector Artvector Arthe έπαιξε σε περιφερειακές μπάντες όπως η ασυνέπεια καθώς και το Neverthemore, καθώς και εκτός από τα καλύμματα που έκανε γι ‘αυτούς η πρώτη του δουλειά ήταν το έργο για το “The Gallows” – “Ορχήστρα των λύκων” – από το 2006, στην οποία ασχολήθηκε με τον Alex Curtis. Η αλήθεια ότι ήταν στη μουσική σκηνή, καθώς και οι συνδέσεις του οδήγησαν το Mumford σε νέους και πιο σημαντικούς πελάτες. Είναι επίσης ένας συλλέκτης Munny, καθώς και παίρνει τα κίνητρά του από την περίοδο της δεκαετίας του ’80, τα κόμικς, τη ζωή, τον κινηματογράφο, καθώς και τις συνήθως τοποθεσίες που δεν συνδέονται με την τέχνη του. Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει επηρεαστεί πάντα από τον Alfons Mucha καθώς και τις παλιές ταινίες τρόμου. Για μια απεικόνιση πουκάμισα, χρειάζεται από μία έως τρεις ημέρες, ωστόσο μπορεί να διαρκέσει ακόμα περισσότερο, όπως και στο έργο “Evil 9”, όπου το τοπίο ζόμπι χρειάστηκε 2 εβδομάδες σταθερής εργασίας.
Το προτιμώμενο έργο του είναι “Francesca”, που έκανε για τον εαυτό του, καθώς διατηρεί την απλότητα καθώς και την αθωότητα που διαφοροποιείται από τα άλλα έργα του που έκανε για τους πελάτες του.
Επειδή ως ελεύθερος επαγγελματίας είναι απολύτως αδύνατο να ανακαλύψετε πολύ καιρό για τον εαυτό σας, φαίνεται ότι ο Dan Mumford έχει ανακαλύψει μια μέθοδο για να παράγει κάτι για τον εαυτό του. καθώς και μια νέα γραμμή ενδυμάτων είναι η καταλληλότερη δουλειά για έναν τέτοιο εικονογράφο όπως το Mumford. Ο αιρετικός: Ημερομηνία κυκλοφορίας – 15 Μαΐου 2010
Οι σπλαχνικές και περίεργες εικόνες που διακοσμούν κάθε στυλ που παράγει τον έχει μετατρέψει σε κύριο της απεικόνισης στυλ τρόμου. Από εδώ μέχρι τη δική του γραμμή ενδυμάτων υπήρχε μόνο σε ένα βήμα, το οποίο θα γίνει στις 15 Μαΐου 2010. Ένα σύνολο 8 στυλ μπλουζάκια καθώς και αφίσες θα δουν το φως της ημέρας καθώς και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι Οι οπαδοί του που θα τους αγοράσουν. Η νέα γραμμή ενδυμάτων αντιπροσωπεύει την τέχνη του Mumford στο επόμενο επίπεδο. Εκτός από την ελπίδα ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.
Το Mumford Garments είναι μια συνεργασία μεταξύ του Dan Mumford καθώς και του Indiemerch, η πρώτη σειρά, ο αιρετικός, μια ιστορία του The Occult που λέγεται με το Tees, θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου 2010. στο περίπτερο Indiemerch Store στο California Metalfest στις 15 και 16 Μαΐου 2010. www.mumfordclothing.com www.indiemerchstore.com/mumford

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *