Γιορτάζοντας #BookLoversday μέσω της εικόνας του Fine Book

May 27, 2022 0 Comments

Βιβλίο στο καλύτερο του
Η 9η Αυγούστου είναι η μέρα των εραστών βιβλίων που αξίζει απολύτως μια αναφορά. Είμαι οπαδός των βιβλίων, μυρίζοντας τα παλιά κλασικά λογοτεχνίας και πηγαίνω τακτικά στο ρητό “το βιβλίο ήταν καλύτερο”, ως αποτέλεσμα θα σηματοδοτήσω την ευκαιρία με μια ειδική συλλογή σχεδίων.
Εύχομαι ο καθένας να μπορεί να χάσει τον εαυτό του μεταξύ των σελίδων ενός καλού βιβλίου. Είναι κάτι τόσο ισχυρό που πρέπει να βιώσουν όλες οι γενιές. Είτε πρόκειται για χαρτί είτε για ένα Kindle, οι άνθρωποι χρειάζονται τη γνώση. Το βασικό γεγονός ότι υπάρχει μια τέτοια γιορτή, δείχνει την προσκόλληση της ανθρώπινης καρδιάς και του νου σε ιστορίες και χαρακτήρες. Χρειαζόμαστε βιβλία ανεξάρτητα από το πώς γινόταν η υπερσύνδεση.
Όσον αφορά τους εικονογράφους, τους εμψυχωτές και τους καλλιτέχνες κωμικών βιβλίων, πολλοί από αυτούς θα δημιουργήσουν τελικά ένα σχέδιο γύρω από τα βιβλία και την ανάγνωση. Είτε πρόκειται για προσωπική προσπάθεια είτε για μια αμειβόμενη εργασία, τα παρακάτω είναι τέτοια παραδείγματα.
Οι επιλογές προέρχονται από τυχαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Μοιράστηκαν την προοπτική τους σχετικά με την έκκληση των βιβλίων και την ανάγνωση στο Twitter, κάτω από το trending hashtag #BookLoversday. Επίσης, έριξα σε μερικές αστείες εκτυπώσεις μπλουζάκι για καλό μέτρο, για να επαληθεύσω τους λάτρεις των βιβλίων έχουν μια αίσθηση του χιούμορ για τον εαυτό τους.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *