Χειμερινές εργασίες Φορέστε ρούχα που είναι ιδανικά για 2020

September 24, 2022 0 Comments

Χειμερινές εργασίες Φορέστε ρούχα που είναι ιδανικά για το 2020
21/01/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Εάν έχετε την τάση να χάσετε την αίσθηση του στυλ σας όταν πρόκειται για στολή στο χώρο εργασίας, τότε οι πιθανότητες είναι ότι πρέπει να αναζητήσετε τέτοια κομμάτια ρούχων που μπορούν να μεταμορφώσουν το στυλ σας. Στην πραγματικότητα, ένας από τους δημοφιλείς κατασκευαστές ενδυμάτων έχει καταλήξει σε μια μοναδική συλλογή ρούχων που μπορείτε σίγουρα να ρίξετε μια ματιά.

Επομένως, εάν θέλετε να φέρετε μια αλλαγή στο στυλ σας, διαβάστε στο παρακάτω ιστολόγιο για να μάθετε περισσότερα για το ίδιο.

Το Plaid λειτουργεί καλά όταν πρόκειται για ρούχα χειμώνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα ζευγάρι παντελόνι φανέλα που λειτουργεί καλά με ένα λευκό σακάκι και ένα μαύρο πουκάμισο. Για τα παπούτσια, θα είναι σκόπιμο να κολλήσετε σε ένα ζευγάρι F Pump Heels για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Μπορείτε ακόμη να συμπεριλάβετε μοναδικά αξεσουάρ στη στολή σας, ειδικά αν σας αρέσει το χρυσό ή ακόμα και το Rose Gold.
Τα μακρά παλτά θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα. Μπορείτε απλά να επιλέξετε κάτι σε ένα ματ γήινο τόνο όπως το Green Olive ή ακόμα και το κόκκινο τούβλο. Για τη ζώνη πάντα επιλέγετε μαύρο καθώς λειτουργεί σαν μαγεία. Στην πραγματικότητα οι γυναίκες που έχουν μια ώρα γυαλιού, η ζώνη θα λειτουργήσει απολύτως καλά για το ίδιο. Μπορείτε ακόμη να σκεφτείτε τα τυπωμένα μακρά παλτά που λειτουργούν καλά με την ευρεία λευκή ζώνη.
Η στολή κοστούμι δεν είναι μόνο για τις σοβαρές συναντήσεις. Μπορείτε απλά να το φορέσετε σε διασκέδαση χρώματα ή ακόμα και ενδιαφέρουσες τόνους όπως το κέντημα. Για το πουκάμισο κολλήσει σε συμπαγή χρώματα καθώς έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια ισορροπία στο ντύσιμο σας. Τίποτα δεν μιλάει από ένα μαύρο κοστούμι. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δημιουργήσετε αβίαστα ένα μαύρο σε μαύρο στολή με λίγη προσπάθεια από το τμήμα παπουτσιών. Ως εκ τούτου, βρείτε μπότες ή ακόμα και τακούνια αντλίας που μπορούν να μεταμορφώσουν το ντύσιμο σας.

Οι λιανοπωλητές που επιθυμούν να σχεδιάσουν τα δικά σας ρούχα μπορούν να επικοινωνήσουν με έναν από τους δημοφιλείς κατασκευαστές ενδυμάτων στον κλάδο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά μέσα από την τεράστια συλλογή, να επιλέξετε τα απαιτούμενα κομμάτια και να δηλώσετε τις ανάγκες του όγκου ανάλογα με την ομάδα βοήθειας.

Ετικέτες:
κατασκευαστές ενδυμάτων
Σχεδιάστε τα δικά σας ρούχα
Χειμερινούς κατασκευαστές φθοράς εργασίας
Χειμερινή εργασία Φορέστε χονδρική

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *