Τι να μην φορέσετε εάν έχετε σχήμα αχλαδιού

November 23, 2022 0 Comments

εάν έχετε σχήμα αχλαδιού, τότε είστε βαρύ-βαρύ. Έχετε στρογγυλοποιημένους γοφούς καθώς και κάτω, καθώς και η δυσκολία να ντύσετε τον τύπο του σώματός σας είναι να παρέχετε μια ψευδαίσθηση μιας πολύ πιο ισορροπημένης φιγούρας. Στην αγορά για να το κάνετε αυτό, απαιτείτε να κατανοήσετε πολύ καλύτερα το τι να μην φορέσετε αν έχετε σχήμα αχλαδιού.
7 εσώρουχα να μην φορέσετε αν είστε αχλαδιές σε σχήμα αχλαδιού
1. Μην φοράτε κοκαλιάρικο τζιν
Δεδομένου ότι είστε βαρύτεροι γύρω από το ισχίο σας καθώς και την περιοχή του πυθμένα, απαιτείτε να αποφύγετε τη χρήση τζιν ή παντελόνι που κωνικά. Έτσι, τα κοκαλιάρικα τζιν, γκέτες, καθώς και άλλα παντελόνια που τονίζουν το σχήμα του αχλαδιού σας θα πρέπει να αποφεύγονται από το κόστος. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε ευθεία τζιν, παντελόνια Palazzo ή ακόμα και τζιν.

Πηγή: gorgeautiful.com2. Αποτρέψτε τη χρήση ζωνών
Δεδομένου ότι ο στόχος είναι να απομακρυνθεί από τους γοφούς, χρησιμοποιώντας ζώνες ή κασκόλ ή οποιοδήποτε είδος άλλων αξεσουάρ γύρω από την περιοχή του ισχίου αποφεύγεται καλύτερα. Οι ευρείες ζώνες είναι ιδιαίτερα φτωχές καθώς τείνουν να επισημαίνουν το μέγεθος του ισχίου σας, καθιστώντας το πολύ πιο προφανές.
3. δηλώστε όχι σε φορέματα bodycon
Τα εσώρουχα BodyCon δεν είναι για εσάς. Αυτά είναι εσώρουχα για να αποτρέψουν μια εμφάνιση σε σχήμα αχλαδιού. Δεν υπάρχει μέθοδος για να καμουφλάρω το σχήμα του αχλαδιού στο φόρεμα Bodycon που ανακαλύπτει το σώμα που προσκολλάται στο σώμα του και να δείχνει κάθε καμπύλη. Τα εσώρουχα Empire-Waist θα λειτουργούν καλά σε ένα σώμα αχλαδιού, καθώς το προσαρμοσμένο μπούστο που ακολουθείται από την ροή φούστα είναι ιδανική για να αναδείξει τους στενούς ώμους κάποιου, ενώ διατηρώντας έξυπνα τις περιοχές του ισχίου κρυμμένες την ίδια στιγμή.
[Επίσης, διαβάστε: Εύκολες ιδέες για να αποκτήσετε μια κομψή εμφάνιση στα ρούχα BodyCon]

Πηγή: jddresses.co.uk4. αποτρέψτε τα παντελόνια παστέλ
Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα σκούρα χρώματα τείνουν να κάνουν μια εμφάνιση λεπτότερη. Έτσι, πηγαίνοντας από αυτή τη λογική, τα σκούρα χρωματισμένα παντελόνια είναι οι καλύτεροι φίλοι σας, ενώ τα παντελόνια παστέλ πρέπει να αποφεύγονται από το κόστος.
Πηγή: EatSleepdenim.com5. Μην φοράτε παντελόνια με ψηλό
Τα παντελόνια με υψηλή περιεκτικότητα σε waists δεν είναι απλά μια μεγάλη ιδέα αν έχετε σχήμα αχλαδιού. Δεν κάνουν τίποτα για να κρύψουν το βαρύ πυθμένα σας, καθώς και στην πραγματικότητα να το κάνουν να φαίνεται πολύ πιο προφανές. Επομένως, επιλέξτε Παντελόνια χαμηλού ύψους για να κρατήσετε το σχήμα σας να φαίνεται πολύ πιο ισορροπημένο.

[Επίσης, διαβάστε: Ακριβώς πώς να φορέσετε ψηλά σορτς της μέσης]
6. Αποτρέψτε τη χρήση μικροσκοπικών φούστες καθώς και σορτς
Τα μίνι φουντούκια καθώς και τα πραγματικά μικρά σορτς είναι καλύτερα αποφεύγονται καθώς δεν είναι κατάλληλα για έναν τύπο σώματος σε σχήμα αχλαδιού. Το σύντομο ρούχο θα κάνει το κάτω μέρος σας να φανεί flabby καθώς και οι μηροί σας βαρύ. Οι φούστες του γόνατος καθώς και τα σορτς θα λειτουργούν πολύ καλύτερα για σχήμα αχλαδιού.

7. Επιλέξτε Pointy Toed Shoes Over Round Toed One
Είναι μια αλήθεια ότι τα παπούτσια με τα σημεία δάχτυλα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα, ενώ εκείνα με στρογγυλά δάχτυλα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται σκληρά. Επειδή ένας τύπος σώματος σχήματος αχλαδιού χρειάζεται μακρύτερα πόδια για να εξισορροπήσει τους ευρύτερους γοφούς, τα σημειακά δάχτυλα είναι η μέθοδος για να πάει.
Πηγή: Teamsugar.com Qupt: Εάν έχετε σχήμα αχλαδιού, τότε τα σακάκια είναι το BFF σας. Φορέστε καλά δομημένα σακάκια που τελειώνουν πέρα ​​από το ισχίο σας. Όχι μόνο τα σακάκια θα παρέχουν πολύ περισσότερο νόημα στους ώμους σας, ωστόσο θα βοηθήσουν επίσης να κρύψουν τις περιοχές του προβλήματος. Απλά βεβαιωθείτε ότι το σακάκι σας τελειώνει πέρα ​​από τους γοφούς σας, καθώς και όχι καλύτερα σε αυτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *