Ακριβώς στο: New Dan Mumford Illustration Prints

May 26, 2022 0 Comments

Big Drop: New Dan Mumford Illustration
Ο Dan Mumford είναι ένας θρύλος τρόμου, χάλκινων, σκοτεινών και εξαιρετικά σε βάθος εικονογραφήσεων. Τον θαυμάζουμε ποτέ, θεωρώντας ότι ξεκινήσαμε το ταξίδι του γραφικού σχεδιασμού, πριν από 10 χρόνια.
Είναι ελεύθερος εικονογράφος, που κατοικεί στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, με μια τάση για καλύμματα άλμπουμ και κλασικές αφίσες κινηματογραφικής ταινίας. Έχει βάλει τις εκπληκτικές δεξιότητές του για να εργαστεί για πελάτες όπως η Disney, η Iron Maiden, η Sony, η CBS και πολλά, πολλά άλλα συγκροτήματα και ετικέτες δίσκων από όλο τον κόσμο. Κάνει ακόμη γεγονότα και μιλάει. Είναι αυτό το είδος εμπνευσμένου, έμπειρου και αφοσιωμένου επαγγελματία από τον οποίο θέλετε να μάθετε.
Λοιπόν, σήμερα έχει κάποιο νέο υλικό για όλους μας! Περιορισμένες εκδόσεις AP των εκτυπώσεων, με το The Dark Knight, τον άνθρωπο του χάλυβα, του Rick και του Morty και του Iron Maiden είναι τώρα διαθέσιμες στο κατάστημά του. Περιττό να πούμε ότι είναι πραγματικά έργα τέχνης. Οι εικονογραφήσεις έχουν λεπτές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα που δημιουργούν ένα πρωτότυπο δραματικό, δραματικό αποτέλεσμα του Dan Mumford.

Όλες οι εκτυπώσεις υπογράφονται, είναι ανάγλυφοι και αριθμημένες. Επιπλέον, συνοδεύει αυτές τις εκτυπώσεις, θα είναι διαθέσιμο ένα θέμα “Black Dahlia Murder”.

Πιθανότατα, όλα αυτά θα πωλούν σε λίγες μέρες. Έτσι, σας προτείνω να πάρετε τη δική σας τώρα!

5/5 (1 ανασκόπηση)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *