Πώς να σχεδιάσετε το δικό σας T-shirt με επιτυχία

August 13, 2022 0 Comments

Πώς να σχεδιάσετε το δικό σας T-shirt με επιτυχία
29/08/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Εάν είστε εξαντλημένοι από την αγορά t t-shirts που 50 άλλοι άνθρωποι στη γειτονιά σας μπορεί να έχουν με ακριβή ομοιότητα ή την ίδια ποικιλία σε διαφορετικά χρώματα, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας πολύ καλός τρόπος για να σπάσει εντελώς απαλλαγμένος από το μελόδραμα. Προς το παρόν, υπάρχουν μια χούφτα πολύ προσεκτικοί παραγωγοί και εταιρείες φιλικών προς τον προϋπολογισμό ρούχα που έχουν ανοίξει την επιλογή να σχεδιάσετε το δικό σας μπλουζάκι ή να φτιάξετε τα δικά σας μπλουζάκια χωρίς να χάσετε το κεφάλι ή το πορτοφόλι σας πάνω από το θέμα. Αυτή η επιλογή διατίθεται τόσο σε ατομικούς όσο και σε χύδην αγοραστές, οι οποίοι θα έπρεπε να σας ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο για να κάνετε την επαφή σας με αυτές τις εταιρείες χωρίς πολύ δισταγμό.

Είναι κατανοητό ότι δεν είναι όλοι μας ιδιοφυΐες όταν αφορά «σχεδιασμό» ρούχων per se. Ωστόσο, δεν υπάρχει δύναμη στη γη που μπορεί να σταματήσει έναν εντελώς ελεύθερο πολίτη για να πάρει το σχέδιο που εξυπηρετεί την ατομική του γεύση. Έτσι, αν έχετε επιλέξει να έχετε μεμονωμένα κομμάτια μπλουζάκια ή T-shirts στην ντουλάπα σας που κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να κατέχει, εδώ είναι μερικές προτάσεις που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε σίγουρη επιτυχία. Καμία από αυτές τις προτάσεις, ωστόσο, δεν περιλαμβάνει την προσέγγιση των συνεδριών προγύμνασης για την ανάπτυξη της μόδας και την απόκτηση δίπλωμα σύγκρουσης. Θα μπορούσατε να πάρετε την ελευθερία για να είστε ένας από εκείνους που δεν θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν μια ευθεία γραμμή από μια καμπύλη και να καταφέρουν να προσθέσουν αξιοζήλευτα κομμάτια στην προσωπική σας συλλογή.

Επιλέξτε την καλύτερη εταιρεία – Η επιλογή της καλύτερης εταιρείας είναι εξίσου καλή με το μισό έργο. Καλύτερα οι πάροχοι, καλύτερα τα αποτελέσματα θα ήταν και αυτό στο κόστος δεν θα μετανιώσετε ποτέ.

Επικοινωνήστε με την προσδοκία σας – Δεύτερον, θα πρέπει να έχετε κάποιες ιδέες που να χαρτογραφούνται πριν καλέσετε τις εταιρείες να σχεδιάσουν το δικό σας πουκάμισο. Θα πρέπει να είστε πολύ σαφείς σχετικά με το σχέδιο που περιμένετε, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπώσεων, των μοτίβων, των συνθημάτων, των συνδυασμών χρωμάτων, των διακοσμήσεων κλπ που καθορίζονται στην τελευταία λέξη.

Ζητήστε επαγγελματική καθοδήγηση – Εάν φαίνεται να παραπαίετε, μην διστάσετε να ζητήσετε επαγγελματική καθοδήγηση ότι οι καλύτερες εταιρείες είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν. Όντας επαγγελματίες, έχουν την εμπειρία για να σας καθοδηγήσουν με αυτό που θα λειτουργήσει και τι δεν θα ήταν στον κόσμο των ενδυμάτων.

Να είστε ανοιχτοί σε ιδέες-όταν φτιάχνετε τα δικά σας μπλουζάκια ή σχεδιάζετε τα δικά σας μπλουζάκια, είναι μόνο σοφό να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Εάν δεν είστε επαγγελματίας στο σχεδιασμό, είναι πολύ πιθανό ότι μπορεί να μπερδευτείτε και να σκεφτείτε και να ξανασκεφτείτε για να βγείτε από τις δικές σας ιδέες. Εδώ, αν κάποιος πολύ πιο ολοκληρωμένος παρέχει βοήθεια, εξετάστε το ακόμα και αν δεν το εφαρμόσετε αργότερα.

Τέλος, προσπαθήστε να μην προσθέσετε πάρα πολλά από την ίδια ποικιλία μπλουζών / t t-shirts στην ντουλάπα σας. Εάν τα σχέδιά σας είναι τέτοια ώστε να μπορεί να ξεπεραστεί από κάθε περασμένη περίοδο, θα μετανιώσετε μόνο για τις υπερβολές.

Ετικέτες:
Πουκάμισα προσαρμοσμένου σχεδιασμού
Σχεδιάστε το δικό σας πουκάμισο T
Σχεδιάστε το δικό σας tshirt
Φτιάξτε το δικό σας πουκάμισο
Φτιάξτε τα δικά σας πουκάμισα
Φτιάξτε τα δικά σας μπλουζάκια

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *