Έχετε χαμηλό σχέδιο προϋπολογισμού: Μπορείτε ακόμα να ανοίξετε μια προσωπική γραμμή ενδυμάτων ετικετών

November 18, 2022 0 Comments

έχετε χαμηλό σχέδιο προϋπολογισμού: μπορείτε ακόμα να ανοίξετε μια προσωπική γραμμή ενδυμάτων ετικέτας
20/05/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Η ιδιωτική ετικέτα ήταν όταν ένας τομέας επιτοκίου που προορίζεται για μεγάλους λιανοπωλητές με άπειρους προϋπολογισμούς. Με τις πρόσφατες βάρδιες στο τοπίο λιανικής πώλησης, η προσωπική ετικέτα έχει πλέον νόημα για τους μικρότερους λιανοπωλητές καθώς και για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Το στίγμα πίσω από τα «ιδιωτικά» προϊόντα ετικετών είναι όλα επιχειρησιακά. Σχεδιασμός, προμήθεια, καθώς και παράγει προϊόντα που είναι εξατομικευμένα για την πελατεία σας είναι ευκολότερα από ποτέ. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που έχει αυξηθεί η προσωπική ετικέτα από το 2008 καθώς και συνεχίζει να αυξάνεται. Το ήμισυ του προϊόντος που προσφέρεται στην αγορά, φέρνει τις δικές του προσωπικές ετικέτες ετικέτας.

Παράγοντες στην επιτυχή κατασκευή προσωπικής ετικέτας
Η ιδιωτική ετικέτα προσφέρει μια απαράμιλλη ποσότητα καινοτόμου διαχείρισης σε μικρή κλίμακα. Δεν μπορείτε να ανακαλύψετε το τέλειο παπούτσι για το κατάστημά σας; Κάντε το καθώς και το μάρκα με τη δική σας ετικέτα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που το κατάστημά σας δεν πρέπει να πωλεί υποδήματα οικιακής μάρκας. Ακολουθεί ένας οδηγός για την επιτυχία της προσωπικής ετικέτας.
Η ιδιωτική ετικέτα είναι η πλέον κατάλληλη για προϊόντα που μπορούν να παραχθούν σε μια σφιχτή ρουτίνα, διατηρώντας παράλληλα τα πρότυπα υψηλής ποιότητας. Προσωπικές ετικέτες Χονδρικά ενδύματα Οι κατασκευαστές πρέπει να είναι σε θέση να εγγυηθούν τους λιανικούς πελάτες τους για αξιόπιστη παράδοση.
Επιπλέον, πρέπει να είναι ευέλικτα επαρκή για να αυξήσουν την παραγωγή γρήγορα για να ικανοποιήσουν τις ενισχύσεις στη ζήτηση ή να τροποποιήσουν τη διατύπωση του προϊόντος σύμφωνα με τις επιθυμίες του λιανοπωλητή. Οι έμποροι λιανικής πώλησης αναζητούν κατασκευαστές, είτε μεγάλοι είτε μικρές, που είναι καλά θεωρημένες στους τομείς τους. Σε μια αρκετά νέα εταιρεία, ωστόσο, η δική του φήμη των ιδιοκτητών μπορεί να αντισταθμίσει το σύντομο ιστορικό της επιχείρησης. Συνεχίστε λοιπόν να προμηθεύετε τους πελάτες σας.

Alanic Worldwide · Έχετε χαμηλό σχέδιο προϋπολογισμού: μπορείτε ακόμα να ανοίξετε μια προσωπική γραμμή ενδυμάτων ετικέτας
Η τιμή είναι ένα πιο σημαντικό στοιχείο της επιτυχημένης κατασκευής προσωπικών ετικετών. Το κόστος πρέπει να συγκρίνει ευνοϊκά για να διαμαρτυρηθούν τα εμπορικά σήματα, ενώ παράλληλα επιτρέποντας τόσο στον κατασκευαστή όσο και στον λιανοπωλητή για να κερδίσει χρήματα. Σε γενικές γραμμές, οι πωλήσεις ενδύματα προσωπικής ετικέτας χονδρικής παρέχουν μεγάλο όγκο, ωστόσο αυστηρά περιθώρια, επομένως οι υπολογισμοί κόστους είναι κρίσιμοι. Επιπλέον, ο λιανοπωλητής αναμένεται γενικά να δει ένα περιθώριο εσόδων σε προϊόντα προσωπικής ετικέτας που είναι 8 έως 10 τοις εκατό υψηλότερο από ό, τι λαμβάνει με μάρκες ονόματος. Κατά τον υπολογισμό του τελικού κόστους πωλήσεων για τα στοιχεία προσωπικής ετικέτας, οι κατασκευαστές πρέπει να είναι βέβαιο ότι θα σκεφτούν οποιοδήποτε είδος κόστους που προκύπτουν ειδικά για τη γραμμή προσωπικής ετικέτας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την προσαρμογή του προϊόντος για να ικανοποιήσουν τις προδιαγραφές λιανικής πώλησης ή να σχεδιάσουν ειδικές συσκευασίες για κάθε λιανοπωλητή.
Το διαφημιστικό πρόγραμμα για τα προϊόντα προσωπικής ετικέτας αποτελείται από δύο μέρη: η σύναψη συμβάσεων με τους λιανοπωλητές κατέληξε να είναι ο προμηθευτής τους για ένα συγκεκριμένο προϊόν, καθώς και να βοηθήσει τον λιανοπωλητή στη διαφήμιση αυτού του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή. Εάν μια μικρή επιχείρηση δεν έχει επάρκεια στην αντιμετώπιση των λιανοπωλητών, είναι δυνατόν να προσληφθούν διανομείς ή σύμβουλοι που ειδικεύονται στην πώληση χονδρικής προσωπικής ενδυμασίας ετικετών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσδιοριστεί η ποσότητα συσκευασίας που πρέπει να διατηρείται σε απόθεμα, καθώς η πρόσθετη συσκευασία με μια συγκεκριμένη ετικέτα λιανικής πώλησης γίνεται άχρηστη εάν η προσφορά πέσει.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ιδιωτικής ετικέτας
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστές ενδυμάτων ιδιωτικών ετικετών
Ιδιωτική ετικέτα Χονδρική ένδυση
Χονδρική προσωπική ετικέτα ρούχα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *