Όντας geek κομψό για μια μεγάλη αιτία

June 30, 2022 0 Comments

geek chic στο “Geek 2 Stleish”
Μιλάμε για ένα πραγματικά συναρπαστικό γεγονός Taht Microsoft καθώς και το Bloomingdale’s έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν. Ένα γεγονός μόδας που δεν αφορά πραγματικά τη μόδα για την προώθηση προγραμμάτων για τους νέους, καθώς και για να τους επηρεάσει να παραμείνουν στο ίδρυμα για ένα καλύτερο, λαμπρότερο μέλλον.
Η εκδήλωση αυτή εισήχθη για πρώτη φορά πέρυσι, καθώς πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον, καθώς και προχώρησε σε εθνική εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η φετινή εμπειρία πήρε την τοποθεσία στις 2 Νοεμβρίου, στο Windy City – Σικάγο. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων πηγαίνουν στο δίκτυο για το Mentor Entrepreneurship, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη το 1987. Το κόστος των σημειωμένων κυμαίνονταν μεταξύ $ 35 καθώς και $ 65 για VIPs. Αυτό που είναι πολύ περισσότερο το 10% των πωλήσεων εισιτηρίων πήγε απευθείας στο NFTE.
Και αυτό που είναι φοβερό είναι η αλήθεια ότι τα σχέδια είναι πραγματικά geeks από Microsoft, Groupon, Aol-Huffington Publish Media Group, καθώς και πολλά άλλα επιχειρηματικά strutting στο τρέχον φθινόπωρο καθώς και χειμερινές μόδες από τον Hugo Boss, Armani, Ralph Lauren ως καθώς και από πολλά άλλα κορυφαία σπίτια σχεδιαστών. Τώρα αυτά είναι μερικά δροσερά, κομψά geeks:
Ο Andrew Noyes.Geek 2 Chicgeek 2 Chicgeek 2 Chicmicrosoft Drapeau καθώς και ο Andrew Noyes του Facebook.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *