Πίσω με υπέροχα νέα: Το τελευταίο 255 Tee Shirts Graphics Bundle για $ 74

June 18, 2022 0 Comments

Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν πάντα μεγάλα νέα που περιμένουν στα φτερά που περιλαμβάνουν για τον ειρηνικό χρόνο εδώ στο blog. Εκτός από αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση, με τις θέσεις που σας φέρνουν και τις δύο εξαιρετικές προσφορές, που σας εισάγει σε νέα μάρκες πουκάμισες Tee εκτός από την εμφάνισή σας για τη δημιουργική πλευρά των (ακατάστατων) εκλογών που προκύπτουν στις ΗΠΑ, στον τύπο των εξαιρετικά καινοτόμων επίσης ως σατιρικές εικονογραφήσεις.
Αλλά ας πάρουμε το καθένα κάθε φορά.
Το Bondle Graphics του Floring’s 255 Tee Shirts για 74 $
Πρώτα στη λίστα είναι μια σημαντική συμφωνία δέσμης, σε πλήρη επίδραση στον ιστότοπο του εργοστασίου Tshirt που συγκεντρώνει μια εξαιρετική συλλογή στυλ μπλουζών που παράγονται από ένα από τα “δομικά στοιχεία” της ψηφιακής εταιρείας τέχνης Florin. Ήταν μια σημαντική επιτυχία μεταξύ όλων των πελατών μας, προσφέροντας το πακέτο τυπογραφίας πριν από μερικά χρόνια, οπότε σκοπεύαμε να το αναδημιουργήσουμε για όλους εκείνους που ζητούν συνεχώς τη συμφωνία.

Αυτή η προσφορά Mega περιλαμβάνει 255 πρότυπα πουκάμισο Tee, με μια σειρά από στυλ: τυπογραφία, κρανίο καθώς και απεικόνιση ποδηλάτων, υπέροχες πύργους, δυσκολίες επηρεάζει άφθονα και πολύ εμπνευσμένα αποσπάσματα, περισσότερο ή λιγότερο SFW, πολλά από αυτά με βάση σε εξέχουσες φράσεις που μετατράπηκαν σε παρωδίες meme. Υπάρχουν πάνω από 200 τέτοιους σχεδιασμούς, οπότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας καθώς και να δείτε τι μιλάω.
Επειδή αγοράζετε όλα μαζί, μπορείτε να πληρώσετε μόνο $ 74 αντί για $ 1 245. Αυτό είναι 94% έκπτωση, η οποία είναι μια εξαιρετικά μεγάλη προσφορά κατά τη γνώμη μου.

Εάν το ψηφιακό δεν είναι το πράγμα σας, ρίξτε μια ματιά στην επόμενη δημοσίευσή μας, συμπεριλαμβανομένων πολλών φυσικών προϊόντων που μπορείτε να πάρετε για μια μεγάλη έκπτωση!

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *