Οι άνδρες επανέλθουν στην ντουλάπα σας αυτή τη χειμερινή σεζόν 2018: Μερικές συμβουλές!

September 13, 2022 0 Comments

Οι άνδρες ανατρέπουν την ντουλάπα σας αυτή τη χειμερινή σεζόν 2018: Μερικές συμβουλές!
22/11/2014, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Σιγά -σιγά που σέρνεται στη σεζόν χειμερινής σεζόν είναι σαν μια ανάσα καθαρού αέρα, αλλά είναι για το να ταιριάζει για να ταιριάζει με τα βήματα με τη ζοφερή, γεμάτη διάθεση! Η προσθήκη χρωμάτων και στρώσεων στο ντύσιμο σας είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να νικήσετε το ψύχρα με στυλ. Όλα τα όμορφα κομμάτια, με μια ματιά και ένα μαχαίρι σώμα μπορούν να κάνουν τα κεφάλια να γυρίσουν αν μπορούν να σκοντάψουν από το καλύτερο παλτό της χειμερινής σεζόν και να το βγάλουν από τις στοίβες, να κάνουν κάτι καλύτερο μείγμα που ταιριάζει με κασκόλ, σακάκια, καπέλα. Η ντουλάπα σας αξίζει ένα makeover, ακριβώς όπως κάνει η εμφάνισή σας!
Επανεξετάστε το στρώμα σας, στρώματα uninspiring στρώματα
Μπορείτε να φορέσετε το σακάκι Puffa στο χώρο εργασίας σας, λίγο φαρδιά ένα πάνω από το επιλεγμένο κοστούμι που συνήθως κρατάτε για τις άτυπες συναντήσεις ή εκδρομές. Ανταλλάξτε τα εσωτερικά και τα εξωτερικά σας στρώματα για να κάνετε τις χειμερινές σας εκδρομές πολύ περισσότερο συμβαίνουν!
Να είσαι τολμηρός, να είσαι απροσδόκητος
Το σχολικό σας-days-look μπορεί να πάρει πίσω- και μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με ένα dandy- ναι, το ακούσατε σωστά! Επιλέξτε τα ίδια dorky πλεκτά χειμερινή περίοδο, όπως τα κασκόλ με μοτίβα, τα nerdy beanies, τα θερμαντήρα των ποδιών και πολλά άλλα. Εάν επιλέξετε τον μοντέρνο τρόπο και επιλέξετε δροσερά χρώματα όπως πράσινο, σκούρο γκρι, ανοιχτόχρωμο αποχρώσεις, σκούρο μπλε ή χρώμα σαμπάνιας- είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε την παράσταση! Chuck Motif, πολύ φωτεινά χρώματα που χτυπούν στα μάτια. Αν ψάχνετε για ποικιλία, τότε χτυπήστε έναν κορυφαίο κατασκευαστή ειδών ένδυσης, τον ιδανικό προορισμό σας για να συμμετάσχετε σε χύδην αγορές σε τιμές χονδρικής!

Βγείτε στις μπότες
Οι χειμώνες και οι μπότες είναι αδιαχώριστες και αν δεν έχετε στοιβάζετε τις ψηλές μπότες, τις δερμάτινες, τις μπότες κυνηγιού χειμερινής περιόδου, τις μπότες Caribou και τα παρόμοια, τότε η εμφάνισή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Δώστε στο Brogues σας ένα διάλειμμα και επιλέξτε μπότες στρατού με πολύ πιο πικάντικα πέλματα που κάνουν το περπάτημα στα παγωμένα πεζοδρόμια, ευκολότερα.
Τα γυαλιά ηλίου μπορούν επίσης να είναι εξάρτημα χειμερινής περιόδου
Αν και το καλοκαίρι και τα γυαλιά ηλίου είναι συνώνυμες, η χειμερινή περίοδος δεν σημαίνει ότι τα γυαλιά ηλίου σας δεν είναι έτοιμα να καλύψουν το ζευγάρι των ματιών σας! Θεωρήσατε ότι οι ηλιοβασιλέματα μετά τις χιονοπτώσεις είναι τυφλά κατά καιρούς; Γιατί να μην δοκιμάσετε γυαλιά ηλίου; Ωστόσο, επιλέξτε ουδέτερες, σιωπηλές αποχρώσεις αντί για τις φωτεινές!
Να είσαι παραπλανητικός αλλά με στυλ
Το χτύπημα σε εξωτερικούς χώρους δεν υπονοεί ότι δίνετε τα sweatpants, τα hoodies, τα παλιά tees, τον μπαμπά-τζιν χάσιμο. Ομαδοποιήστε το με πολύ πιο σοφιστικά κομμάτια για να αντικατοπτρίσετε την καλύτερη εμφάνιση! Τοποθετώντας τον τύπο του σώματός σας, την αίσθηση του στυλ και την προσωπικότητά σας, παίρνοντας ρούχα χειμερινής σεζόν από έναν κορυφαίο παραγωγό και πηγαίνετε με τον προσαρμοσμένο τρόπο είναι μια πολύ εύλογη επιλογή! Επιλέξτε τη χειμερινή περίοδο προσαρμοσμένη σε ρούχα και πάρτε το όμορφο πηλίκο σας ψηλότερα!
Ετικέτες:
τα καλύτερα προσαρμοσμένα ρούχα στο Χιούστον
προσαρμοσμένο ρούχο
Κατασκευαστές σχεδιασμού ειδών ένδυσης
Κατασκευαστές προσαρμοσμένων ενδυμάτων
Προσαρμοσμένα ρούχα ΗΠΑ
προσαρμοσμένα ρούχα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *